Radio amerykańskie

Temat przeniesiony do archwium.
Hej, wiem, że to strona "o angielskim" a nie amerykańskim, ale może ktoś mi podać jakie są najpopularniejsze stacje radiowe w USA, takie jaku nas RadioZet i RMF FM?? I czy można ich posłuchać przez internet? Dzięki :)
hej, nie wiem jak w calych stanach ale w Atlancie popularne jest www.star94.com www.955thebeat.com www.buzzatlanta.com www.allthehitsq100.com www.971theriver.com :))
Dziękuję :) Pozdrawiam
Jeszcze jedno: bo to sa radia głównie muzyczne. A czy są też takie takie jak u nas, że leci muzyka, o pełnej godzinie jakieś wiadomości, są jakieś programy rozrywkowe, że dzwonią ludzie i wygrywają pieniądze. Takie typowe radio, gdzie jest wszystko :)
na pewno na star 94 sa rozmowy z ludzmi na zywo i jakas gadanina, newsow sobie nie przypominam, a najlepiej to poswiec troche czaasu i posluchaj. wiem ze o 8 pm jest proghram nudge at night i tam ludzie dzwonia i jakies pierdoly mowia, tylko ze to 2 am polskiego czasu....
Hej, w Massachusetts b. popularne jest Kiss 108, super radio prosto z przepieknego Bostonu, grają muzykę, która jest na topie w USA.
ich stronka: http://www.kiss108.com/main.html
niestety newsów tu nie ma, są telefony od słuchaczy, muzykę za to grają za***stą :):) pozdrówka :)
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa