Metoda SITA

Temat przeniesiony do archwium.
Co myślicie o nauce metoda SITA. Czy to jest skuteczne?
MOGĘ CI TYLKO PRZEKOPIOWAĆ CO NAPISAŁEM TWOJEMU POPRZEDNIKOWI PYTAJĄCEMU SIĘ O SKUTECZNOŚĆ SITY: Hej. Uczyłem się tą metodą przez 6 dni lecz nie dawało to żadnych skutków więc zaprzestałem. Możliwe, że popełniałem jakieś błędy, lecz skontaktowałem się ze szkołą SITY w Krakowie i mi powiedzieli, że samemu tą metodą się jest trudno uczyć i że najlepiej wykupić wspomaganie nauki lektorem, za co opłata wynosi 750zł od jednej części danego kursu, czyli jak ja kupiłem dwie części kursu podstawowego, dwie średniozaawansowanego i dwie części idiomów musiałbym zapłacić za lektora dodatkowo 3000zł plus koszty urządzenia, i tych kursów to by wyszło ok. 5000zł więc się to nie opłaca. Myślę, że ta Pani ze szkoły SITY mówiła, że samemu się trudno uczy ponieważ zeby mnie zachecic do nauki w szkole i zarobic... Lecz wpadłem na taki pomysł zeby w okolicy znaleźć sobie prywatnego nauczyciela angielskiego i zeby z nim przerabiac faze aktualizacji niz z firmowym lektorem SITY. Podsumowując to szczerze nie wiem czy polecić to czy nie, myślę, że lepiej zrezygnuj ze SITY i naucz się jakimś innym programem. Np www.berlitz.pl , lub www.pons.pl tam tez jest duzy wybór kursów,jeżeli chcesz sie poradzic na temat sposobów nauki ang to pisze na mój e-mail [email] poniewaz sam przetestowałem dużo metod i siedze w tej dziedzinie. Pozdrawiam:)

« 

Pomoc językowa

»

Programy do nauki języków