jakie najlepsze biuro au pair?

Temat przeniesiony do archwium.
Chcę jechać jako au pair i chciałabym się was poradzic które biuro wybrać(z którego wy jechałyście i czy byłyście zadowolone).Bardzo zalezy mi na wybraniu jak najbardziej sporawdzonego biura.
JA WYJECHAŁAM Z MAŁO ZNANEGO BIURA DORADZTWA PERSOLANEGO ,, MOTYL,, GŁOGÓW .
ZERO KOMPLIKACJI
ZA AU PAIR DO USA NIE POBIERAJĄ PROWIZJI , JESTEŚ Z INNEGO WOJ. TO MASZ RABAT WYJAZD TO KOSZT OKOŁO 300ZŁ DO 500ZŁ
JESTEM ZADOWOLONA WIĘC POLECAM ICH MAILA : [email]
z tego co zdazylam zauwazyc, to juz ktorys pozytywny wpis na temet agencji motyl. szczerze powiedziawszy, najlepsze sa biura bezposrednio w danym kraju , do ktorego chce sie wyjechac. mam namiary na anglie:
abigail au pairs ltd.
blundell house, blundell's avenue tiverton,
devon EX 164DL
tel [tel]; fax 1884243100
e-mail: [email]
biuro to zalatwia rodzine nawet na 2-3 m-ce, ma male wymagania , jest zdecydowanie tansze niz polskie biura (ale dokladnej ceny nie znam). jest sprawdzone przez dziewczyny z mojej miejscowosci, a rozreklamowane przez nauczycielke jednego z LO (watpie by miala ona jakikolwiek w tym interes)...
osobiscie nie polecam jdj bachalski- duzo formalnosci i wymagan do spelnienia przez przyszla au pairke, niekiedy komplikacje z wiza w przypadku USA (duzo zalezy od oddzialu i miejscowosci)...
wiec powodzenia...
przepraszam. pomylilam maila. prawidlowy to [email]
Powiedz mi na jakich dokładnie warunkach wyjechalaś ? I czy to nie jest ściema bo nie potrafie zrozumiec dlaczego w innych się placi a tam nie? Jak oni zarabiaja? Odpowiedz proszę bo zastanwaim się nad wyjazdem .
Inne au pair proszę o radę!!!
Czy jest możliwe nie płacić za wyjazd do USA??
Droga pytająca ja z własnych i nie tylko moich doświadczeń wiem, że najlepsza agencją jest agencja "Espa" z Krakowa.Biuro jest prowadzone przez przesympatyczną panią.A poza tym interesują się tobą gdy jesteś zagranicą.PozdroStrona tej agencji [email]
Ja też jechałam z tego MOTYLa , powiedz Jolka gdzie jesteś au pair moze jestesmy blisko siebie ?? chociaż nie bo przecież byśmy się widziały na spotkaniach.
Ja też nie płaciłam a jak zarabiają to nie wiem , ale babka tam jest spox , młoda więc wie co sie do niej mówi. Osobiście polecam ich , tylko uwaga na Magdę , która tam pracuje bo ona jest wredna!!
Czesc ja bylam Au-Pair we Francji, a moja kuzynka w Niemczech.Obie jechalysmy z Biura Au-Pair Centrum z Bydgoszczy.Mialysmy staly kontakt z biurem i wszystko bylo super. Ich numer tel. to (052)322-52-78
Moje znajome jechały z Mikroserwisu i bardzo chwaliły sobie .
Ja jade z Koncepcji tak samo jak moje koleżanki ze szkoły rok temu. Mam już bilet i jak sie mi zdaje dobrą rodzinke. Biuro bardzo pomaga w załatwieniu wszystkich spraw i wogóle, polecam. Jak coś to [email]
Ja jade z Mikroserwisu i jestem bardzo zadowolona z ich posrednictwa. Rzetelne biuro-nie mam z nim zadnych problemow.
ja jade z proworku i to jeszcze z chłopakiem załatwiwli mi w ciągu miesiąca ten wyjazd. to co jest najważniejsze w tym wyjeździe to nie wybór agencji a rodzina jaką dostaniesz bo firma może być super ale to ty będziesz się "męczyć" z rodzina nawet cały rok!!!pozdrawiam papa
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Programy do nauki języków