Biuro MAPS(Międzynarodowy Au Pair Serwis)

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć! Słyszał ktoś z Was o biurze MAPS (Międzynarodowy Au Pair Serwis) ? A może ktoś korzystał z jego pośrednictwa przy wyjeżdzie w charakterze au pair? Jeśli ktoś słyszał cokolwiek na jego temat, to proszę o wszelkie informacje, np. czy jest rzetelne, wiarygodne,itd.
Słyszałam, a nawet korzystałam :) – naprawdę miła i wiarygodna obsługa.
Byłam we Włoszech i przy składaniu dokumentów już powiedzieli, że mogą być kłopoty (znałam Włoski bardzo słabo) – na szczęście się udało. Są bardzo otwarci i mówią prosto z mostu co i jak :)
Opieka podczas pobytu za granicą świetna.
Korzystałam z oddziału we Wrocławiu (prowadzi go chłopak – były operek) i odnośnie tego oddziału mogę coś więcej powiedzieć :)
Jak Masz pytania to śmiało.
ja mam pytanie... czy jest szansa ze majac 17 lat da sie pojechac jako au-pair na czaas wakacji??????????? z gory dzieki za odpowiedz
no właśnie bo niby chcę jechać dopiero za rok, ale słyszałam że trzeba mieć skończoną szkołę średnią (przynajmniej tak podają na stronkach poszczególnych firm) ja tam już teraz przeglądam różne oferty bo jak pojadę to niby bede pełnoletnia, ale jak z tym ukończeniem szkoły ktoś może mi opdowiedzieć. wogóle mam kilka pytań więc jak możecie podajcie swój e-mail . ja podaje swój: [email]
ja 18 bede miec w pazdzierniku chcialam ejchac na wakacje, znalazlam biuro ktore mialo na stronce ze na wakacje od 17 lat mozna, przyslali mi dokumenty w ktorych bylo napisane ze od 18 i wtedy trzeba miec prawko. w sumie dali mi szanse na wyjazd, ale zrezygnowalam, bo do ich biura musialabym jechac przez cala polske. ogolnie wyjazdy dla dziewczyn ponizej 20 roku zycia sa tudne do zrealizowania. ja teraz szukam przez net ale jak na razie bez rezultatu.

»

Zagranica