Wyjeżdżasz w najbliż. czasie do USA jako AuPair?

Temat przeniesiony do archwium.
Najprawdopodobniej w sierpniu albo we wrześniu pojadę do USA na rok jako Au-pair. Szukam kontaktu z osobami z okolic Katowic, które też wyjeżdżają w tym czasie, najchętniej z biura Anya. Kontakt: [email]
koncoweczka wrzesnia najprawdopodobniej bede jechala-niestety jestem z Tarnowa (koło Krakowa) moje [gg]
Ja wylatuje 1 sierpnia do USA
Ja jestem od 3 tygodni Au pair w USA w stanie New Jersey, szukam znajomych. A ty gdzie lecisz???
ja lece 29 sierpnia do Las Vegas z biura cc :D
Hej ,ja za ok, miesiac lecę jako au-pair do stanu New Jersey , daj znac, gdzie jesteś, chciałabym miec tam kogos znajomego...:)
hej! ja za 3 tygodnie lecę do rodziny w NJ dokładnie Hoboken. Nie znam nikogo. Byloby fajnie gdybyśmy nawiązały kontakt. [email]
Cześć!We wrześniu wybieram się do Usa (okolice New Yorku) jako au pair,może ktoś jeszcze wybiera się tam w podobnym terminie i w te okolice :)proszę o kontakt :)
mój e mail [email]
Nie ciekawa okolica
Ja od miesiaca jestem w satnei NJ, dokladnie to w miejscowosci Brick, moze bardziej bedzie sie wam kojarzyc POint Pleasant Beach - to jest bardziej turystyczna miejscowosc. Ja mieszkam 10-15 min od Point pleasant - prawie nad samym oceanem. Jesli ktos mieszka,albo bedzie mieszkal niedaleko to mozecie sie odezwac:) Chetnie spotkam sie z kims z Polski bo od kad przyjechalam do usa nie spotkalam jeszcze ani jednej osoby z Polski. Moj nr [gg]
Aha o czesto jestem w NYC bo to tylko godzina drogi.
Leci ktoś 6 października z Warszawy do USA??? jeśli tak to proszę o kontakt [gg] . pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Praca za granicą

»

Praca za granicą