POMOCY!!

Temat przeniesiony do archwium.
Jestem obecnie w drugiej klasie liceum. Uczę się bardzo dobrze z angielskiego i nie ukrywam, że wiążę z nim swoją przyszłość. Dużo czasu spędzam przed książkami, choć wiem, że nie jest to najlepszy sposób na przyswojenie języka. Aktualnie, moim największym pragnieniem jest wyjechać za granicę w charakterze AU-PAIR. Próbowałam załatwić sobie pracę przez wielu znajomych, ale tak naprawdę, nikt mi nie udzielił pomocy (bo po co się starać?). Wakacje tuż, tuż, a ja bez perspektyw... Szczególnie się zdołowałam, gdy przyszedł do mnie katalog informacyjny o kursach i pracy dla młodzieży za granicą. Kursy były dla mnie zbyt drogie (4000 tys. zł.), a praca tylko dla osób pełnoletnich. Rocznikowo jestem już pełnoletnia, ale 18 będe miała PO wakacjach! Mam już dowód osobisty, ważny paszport. Proszę o pomoc! Bardzo mi zależy na wyjeździe, bo wiem, że bedzie dla mnie to najlepsza forma przygotowania do egzaminów wstępnych. Mogę opiekować się dziećmi, ludźmi starszymi, pracować w sklepie, byle tylko wyjechać. Jestem otwarta, kontaktowna, wesoła, nie lubię nudy. Mój poziom angielskiego jest dość dobry, więc myślę, że nie będzie większych problemów z dogadaniem się. Jestem już zdesperowana, bo nikt nie może mi pomóc. Jeśli ktoś z WAS może mi pomóc - proszę o kontakt: [email] Liczę na Waszą uczciwość i rzetelność. Sonia
to zobacz w jakies agencji potrzebuja au-pair na wakacje albo na jakies campy zobacz w prowork oni maja wyjazdy na campusy ale nie wiem jak bedzie bo nie masz 18 lat ale jak masz dowod sprobuj!!albo jakas inna agencje,praktycznie wszystkie oferuja wyjazdy na wakacje, ale sie pospiesz bo nie dlugo to nie bedziesz miala czego szukac na wakacje!!!pozdrawiam
Truskawka sprobój przez www.niania.pl, wiem ze czasami mają równiez oferty z zagranicy (bo maja tez stronę angielską). Na pewno będzie to tańszy sposób niż przez agencje au-pair. Sama byłam na takim programie i wiem, że trzeba liczyć się z pewnymi wydatkami:-)) Powodzenia.

« 

Praca za granicą