kto chce byc au pair w Anglii???

Temat przeniesiony do archwium.
Zamierzalam wyjechac jako au pair do anglii ale chyba jednak nie bede w stanie... :( wiec jesli jakas dziewczyna chce wyjechac prosze pisac na: aneta993@com Rodzina jest bardzo przyjazna,mili ludzie, maja 2 dzieci (chlopca i dziewczynke,5 i 3 lata), miasto tez bardzo ciekawe,wiele ludzi z zagranicy, college (chodzilabys tam na kurs ang.), sprzatania niewiele, tylko jako pomoc, nie masz na glowie calego domu. A!!Wazne: potrzebuja kogos od zaraz! wiec jakby ktos bylby chetny na wyjazd juz w przyszlym tyg. to extra. I jeszcze jedno:oni są wegetarianami wiec wegetarianka preferowana, ale nie jest to koniecznosc. Jesli jest ktos zainteresowany mailujcie, adres powyzej :)
Sorry,to znowu ja :)) email [email] - zjadlo mi sie "yahoo"
CZESC ! JA BYLABYM ZAINTERESOWANA WYJAZDEM ALE DOPIERO POD KONIEC CZERWCA ALBO POCZĄTKIEM LIPCA . JEŚLI OFERTA JEST NADAL AKTUALNA TO PROSZE NAP[ISZ DO MNIE - [email]
wlasnie szukam pracy w anglii na ok.3 miesiace !
Napisałam maila do Ciebie. Mam nadzięję, że już niedługo go przeczytasz i odp. Ja postaram się odpisywać w miarę możliwości ale nie mogę być cały czas przy kompie. Pozdrowionka :)
Ok, dzieki za zainteresowanie, oferta juz nieaktualna...sorry!
Witam.rnChciałabym wyjechać na 12 misięcy do Anglii jako Au Pair od września.Wdzięczna bylabym za udzielenie jakiś rad, gdzie szukać pracy itp.rnPozdrawiam,rnKamila
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

FCE - sesja letnia 2005