Kto mi pomoże napisać list do rodziny au-pair?

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 62
Hej Madziu! Mogla bym cie prosic o pare listow po Angielsku bylabym bardzo wdzieczna
Moj mail: [email]
Zgory bardzo dziekuje!
Cześć mam na imię Beata nie wiem czy jest to jeszcze aktualne przeczytałam ze masz gotowy list do rodziny goszczącej. Mam prośbę gdyby nie sprawiło ci kłopotu to poproszę o przesłanie na moją pocztę: [email]
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Cześć mogę cię prosić o pomoc w napisaniu listu do rodziny goszczącej i przesłanie na pocztę: [email] Dziękuje i pozdrawiam.
hej zuzia, czy ja tez mogłabym prosić o przesłanie tego gotwoego wzoru listu do rodziki goszczącej? adres [email] dziekuje, papa
Panna zuzanna czy mogłabyś mi tez wysłac ten list ??? Bardzo cie proszę i z góry dziekuję :)
Aga
[email]
witaj! :)

Mam prosbe, nie bede oryginalana i zapytam wprost , czy bylabys tak miala i przesla mnie rowniez wzor listu do rodziny goszczącej? :) moj mail:
[email]

Wielkie dzieki!

papatki
witaj Zuzanno :)

Mam prosbe, nie bede oryginalana i zapytam wprost czy bylabys tak miala i przeslala mnie rowniez wzor listu do rodziny goszczącej? :) moj mail:
[email]

Wielkie dzieki!

papatki
pomocy jak napisać list po angielsku
Cześć Gosiu!!! mam pytanko czy mogłabyś mi coś przetłumaczyć?
Potrzebne jest mi to do listu:
Przez ostatnie 3 lata opiekowałam się dziećmi w różnym wieku od 3 miesięcy do 8 lat. Najwięcej czasu spędzałam opiekując się w 2004 roku 3-miesieczną Zuzią. Jest to mała kochana dziewczynka z dużymi niebieskimi oczkami. Zajmowanie się nią nie traktowałam jako obowiązek, ale jako pomoc w takich czynnościach jak: karmienie, przebieranie, usypianie, zabawa, spacery. Opiekując się nią byłam świadkiem jak stawia pierwsze kroki, wymawia pierwsze słowa, śpiewa kołysanki (próbuje ). Natomiast opieka przy jej starszych siostrach: Oli i Elwirze wyglądała troszkę inaczej. Pomagałam im w ubieraniu się, odrabianiu zadania, przygotowywaniu posiłków, organizowaniu zabaw na świeżym powietrzu, czytanie bajek do snu, wspólne spacery, przejażdżki na rowerze, razem malowałyśmy, rysowałyśmy. Natomiast zajmowanie się Wojtkiem małym chłopczykiem to jakby opieka nad młodszym bratem, którego wszystko interesuje i wszystkiego musi spróbować. Do moich obowiązków należało: pomoc w ubieraniu, przygotowanie posiłków, gra w piłkę, spacery. Opiekując się dziećmi w różnym wieku nabrałam doświadczenia, które zawsze się przydaje. Opiekę nad nimi nie traktowałam jako pracy, ale wyłącznie jako praktykę i pomoc młodszemu rodzeństwu.
Byłabym Ci bardzo wdzięczna, jeżeli mogłabyś przetłumaczyć to jak najszybciej????!!!!
Prosze także o wzór takiego listu. [email]
proszę o list do kolegi w języku angielskim - jako do korespondencji mój email artsuj@pl proszę jak najszybciej.
tez prosilabym o jakis wzor listu, bo nie wiem od czego zaczac, czy
odrazu o sobie, czy jakis mily wstep
moj mail: [email]
Hej! Czy mogłabyś mi podać taki przykładowy list do rodziny z przetłumaczeniem. [email]
to ja rowniez bym prosila o wzor :))
[email]
mój email [email]
Cześć PANNO ZUZANNO!Ja też mam wielką prośbę o ten wzór listu do host family,będę bardzo wdzięczna, może kiedyś, gdzieś spotkaja się nasze drogi-wtedy ja Ci pomogę, mój mail: [email]
Good bless You!
Witam,
Mam ogromna prosbe czy moge prosic o ten przykladowy list do rodziny goszczacej?
Zgory bardzo dziekuje i pozdrawiam.
[email]
czesc bardzo bym cie prosiła o podanie tego adresu w miare szybko bo mi na tym bardzo zalezy moj adres emila to [email] dziekuje i pozdrawiam
a ja tam zadnego wzoru nie mialam a pisałam wszytsko hihi:) gdzie mieszkam,z kim, co lubie robic etc. przeciez rodzina nie bedzie sie smiac z waszego listu do nich, ani nie bedzie poprawiac byków:) list jest po to aby wasi hisci zobaczyli na jakim poziomie jezykowym jestecie:) no a potem rozmowa telefoniczna:)
Hej!
Ja również poproszę o taki list.
Z góry dziekuje!
[email]
Witaj!
Będę wdzieczna za pomoc w przesłaniu wzorów przykładowych listów do przyszłej rodzinki:) Z góry dzięki także za ewentualne rady, które być może przy tej okazji mogłabys mi przekazać:) Pozdrawiam
potrzebuje pilnie pomocy rzy napisaniu listu do rodziny goszczacej cz ktos mi pomoze??
witaj:)
Bardzo proszę o pomoc albo wzor listu do rodziny do USA. moj mail to [email]
Z góry dzięki, pozdrawiam
hej. Podaj maila, to podesle Ci cos przykladowego
pozdrawiam :)
Proszę o wzór listu na [email]
witaj, nie wiem czy to jeszcze aktualne ale bardzo prosze o wzor takiego listu do rodziny. gdyby to nie bylo klopotem prosilabym rowniez o wszelkie inne wzory i tym podobne rzeczy. aktualnie staram sie skompletowac wszelkie potrzebny materialy co okazalo sie wcale nie takim latwym zadaniem :) z gory dziekuje. soxi
zapomnialam podac swoj e-mail :D

[email]
I ja też poproszę :) Z góry dzięki!!!! [email]
Hej wszystkim czy ja też moge prosić o taki list wybieram się do Wielkiej Brytani jako AuPair i nie mam pojęcia jak to zacząć:/ Byłabym wdzięczna za jakieś wzory :) [email] z góry dziękuje Pozdrawiam cieplutko:)
Gosia H. (gość) mam do Ciebie taką prożbe mogłabyś mi pomóc z listem chce wyjechać do Wielkiej Brytani i nie wiem wogóle jak zacząć i od czego jeżeli możesz i nie jest to dla Ciebie problem to prosiłabym o jakiś wzór takiego listu na e-mail [email] z góry bardzo dziękuje:) Pozdrawiam:)
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 62

»

Pomoc językowa