au pair Hannover - szukam nastepczyni! Pilne!!

Temat przeniesiony do archwium.
Dziewczyny! Szukam milej osoby do opieki nad 4 cudownych, grzecznych dzieciaczkow w wieku 2,5 - 10 lat. Rodzice to b. sympatyczni, pomocni i elastyczni ludzie. Szczerze mowiac, gdyby nie studia, zostalabym dluzej... :) Niestety, musze wyjechac pod koniec wrzesnia, jednak chcielibysmy, aby nowa aupairka przyjechala 9 wrzesnia. Rodzina pochodzi ze Stanow, ale mieszkaja w Niemczech od 3 lat, dlatego tez opiekunka powinna mowic po angielsku; komunikatywna znajomosc niemieckiego jest mile widziana, ale nie konieczna, bo przebywajac tu i tak sie nauczysz :) Prosze o odpowiedzi na [email] lub na forum. Pozdrawiam wszystkie przyszle aupairki. :)
Hi! Chcialam tylko powiedziec ze polecam Hannover. Tez bylam tam aupairka. To piekne miasto... Na pewno tam kiedys wroce:-)
hej
czy ang musi byc na wysokim poziomie?? jestem tu juz rok, wiec z niemieckim luzik :) a jak dlugo trzeba pracowac? mam namysli ile dni itd, bo od pazdzernika chcialabym rozpoczac tu studia- egzamin juz zdany, tylko nie mam pracy i mieszkania, wiec to byloby najlepsze wyjscie. czekam na odp (do tej pory bylam au-pair rocznego maluszka, wiec teraz musialabym byc troszke mniej legalna au-pair, ale jako studentka nie mialabym problemu z ubezpieczeniem itd) pozdrawiam papa
Pracuje 5 dni w tygodni (weekendy wolne), ale rodzice sa b. mili i elastyczni. Zastanawiamy sie tylko jak chcesz pogodzic prace i studia. Z 4 dzieci, mimo ze Stacey nie pracuje, mogloby byc ciezko. Ale licze na to ze dasz rade. :) Ja moge wychodzic codziennie ok. 6, z tym ze 1 wieczor w tygodniu zostaje z dziecmi. Ale z nimi nie ma zadnego problemu. Angielski nie musi byc b. zaawansowany, tak zebys zrozumiala co do Ciebie mowia :) Frank mowi plynnie po niemiecku, wiec na poczatku moglby Ci pomoc, jesli bedziesz miala problemy z ang. Jestes teraz w Hannoverze? Jesli tak, chetnie sie z Toba spotkam. Jesli nie, podaj email, ok? Pozdrawiam, pa
Hm, zapomnialam napisac ze Agataxxx i AgataHanover19 to ta sama osoba, hehe :) Tylko ze teraz sie zarejestrowalam :))
tak sobie mysle, ze chyba powinnam Ci podac swoj adres: [email] Jesli jestes w H., moj numer to [tel]
witam nie jestem zainteresowana bo szukam tylko kontaktow tez mam 19nat i dopiero tu przyjechalam wiesz jak na poczatku samotnie szukam polakow wiec jakbys mogla i znasz to napisz mi prosze pare kontaktow moj e mail [email]
dziekuje z calego serca
witam szukam tylko kontaktow w hannoverze mam 19lat i dopiero tu przyjechalam wiesz jak na poczatku samotnie szukam polakow wiec jakbys mogla i znasz to napisz mi prosze pare kontaktow moj e mail [email]
dziekuje z calego serca
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Praca za granicą