au pair-29 lat

Temat przeniesiony do archwium.
Zastanawiam się, czy 29-letnia dziewczyna może jeszcze uczestniczyć w programie au pair. Ktoś może spyta, dlaczego dopiero teraz? Otóż chciałabym podszkolić swój angielski i zwiedzić UK (przynajmniej częściowo). W Polsce skończyłam studia i mam pracę (wzięłabym urlop 6 mies. lub 1 rok). Dlaczego au pair, a nie inna praca? Po prostu obawiam się, że miałabym problem ze znalezieniem pracy. Dużo Polaków i cudzoziemców jest już w UK i też niektórzy mają problem z jej znalezieniem. Mój angielski jest średniozaawansowamy. Pozdrawiam wszystkie au pairs.
z tego co wiem nie ma wiekszych problemow. Mam znajoma ktora ma 33 lata i jest au-pair ... probuj jest fajnie .. pozdrawiam Aneta
niektóre rodziny nawet preferują osoby starsze- są bardziej doświadczone, opanowane i tak dalej. jak nie spróbujesz to sie nie dowiesz czy sie Tobie uda zostac au-pair czy nie
mozesz pracowac bez problemu nawet do 35 roku...ale poczytaj troche najpierw o pracy fille au pair,chocby na tych stronach,zastanow sie czy warto...zycze ci szczescia!!!