Czesc Dziewczyny,jestem aupair w Irlandii,niestety rodzina nagle przeistoczyla sie z cudownej w okropny koszmar.Nie moge dojsc z nia do porozumienia,babka dziecka czesto krzyczy na mnie,czuje sie czasami jak zaszczuta...dodam,ze rodzina sklada sie z mamy,babki i dziecka.Dziecko jest przeokropne,bije mnie,gryzie,wyrywa wlosy do krwi,jest bardzo trudne,z nadpobudliwoscia...Nie mam juz sil do tego dziecka,nie pomaga nic...Nagle rowniez sie okazuje,ze mam prawo do samodzielnego posilku raz dziennie,bo za duzo je kosztuje,ze moge pic wode \ kranu,bo sok jest dla dziecka,nie mam ani tv,ani radia,ani komputera.Chcialabym zmienic rodzine,ale nie wiem jak...,dostalam przed wyjazdem od biura jakis nr agencji tutaj,ale nie uzyskalam do tej pory zadnej pomocy od polskiego biura.co robi???Jestem po raz pierwszy aupair za granica!Jestem zalamana!Nie mam kasy na powrot do domu,a bardzo mi sie podoba irlandia i chcialabym tu zostac.aha i jeszcze jedno,nie uczesczam na kursy jezykowe,bo nie mam kiedy,pracuje nawet 48 godz/tydz.Co robic????