kidz AuPair

Temat przeniesiony do archwium.
mam pytanko!!czy ktoras z dziewczyn zna stronke www.kidzaupair.com tam sie zalogowala i wyjechala z tej agencji ??????
Hej ja ci powiem że się tam zalogowałam ale nic szczególnego się nie wydarzyło . Ja znalazłam właśnie rodzinkę na www.greataupair.com jesli cię to interesuje :-)
jakas dziwna ta strona,, nie mozna rodzin ogladac !
Ale mówisz o kidzaupair?
hej ja jade 6 stycznia "dziek"i tej stronce
logowanie na tej stronie faktycznie nic nie daje
nie mozna ogladac rodzin
ale dzien po zalogowaniu napisala do mnie dziewczyna
i podala kilka ofert rodzin
i ja dokonalam wyboru

i jade

ps. moja kolezanka jest ju w cork tez z tej strony i jest bardzo happy

mam nadzieje ze moja rodzinka tez okaze sie fajna

pozdrawiam
jezeli macie jakies pytania co do Kidzaupair to wydaje mi sie ze moge na wszystkie odpowiedziec:) mieszkam z szefowa tej agencji. jestem oczywiscie jej aupair. jestem w Cork od 7 wrzesnia 2005 i zostaje do maja. pozniej bede pracowac w Irlandii. Orla ( czyli szefowa agencji aupair ) zalatwia mi prace w Cork.
mam tutaj wielu znajomych. wczesniejszy wpis chyba kojarze Magda:) z Twoja kumpelka-Krysia tu balanguje.
jestem bardzo zadowolona z tej agencji. co dwa tygodnie mamy spotkanie wszystkich aupair. jezeli cos jest nie tak Orla zmienia rodzine. uwazam ze jest to bardzo dobre. a nie tak jak w niektorych agencjach guzik ich obchodzi co sie z Toba dzieje. plusem jest tez to ze ja jestem Polka i mozesz pogadac ze mna a ja z Orla.
wyjazd jako aupair jest naprawde swietny. wiekszosc dziewczyn ma zamiar tu zostac jak ja. bardzo duzo Polek-aupair. wlasnie teraz szukam kogos do sasiedztwa. bylo by milej. jezeli umiesz zaopiekowac sie 8 miesiecznym dzieckiem... to moze zostaniesz aupair? jakies pytania mozesz do mnie napisac [email] Oczywiscie nie ma problemow ze szkola jezykowa. ja zaczynam w styczniu, bo chcialam taka lepsza z paierkiem. nie moglam wczesniej zaczac bo nie bylo miejsc. teraz Orla mi zarezerwuje miejsce. :) masz pytanie dotyczace aupair napisz do mnie...

Ela, 19, malopolska
Pytanie a Ela.Bylabym ci bardzo wdzieczna za przekazanie pierwszych wskazowek jak zostac au pair,jak sie skontaktowac z twoja szefowa.
przede wszystkim zarejestruj sie na kidzaupair. aby przyspieszyc wyslij do mnie maila [email] i podaj mi swoje nazwisko. wiecej napisze jak sie odezwiesz.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Zagranica