szukam au pair na moje miejsce ~Irlandia~

Temat przeniesiony do archwium.
Szukam au pair na moje miejsce, najlepiej od zaraz, sprawdzona rodzinka z 3 chlopcami (8,10,14) pracuje gl od 15 do 18.. soboty i niedziele wolne.. miejscowosc znajduje sie ok 20 km od Dublina i ok 5 km od Blanchardstown Schopping Center.. osoby zainteresowane prosze o pilny kontakt.. a podam wiecej informacji a takze mail do mojej house mother.. dziekuje z gory..

pozdrawiam

Paulina

e-mail: [email]
Czesc.Pewnie twoja oferta nie jest juz aktualna, bo minelo juz troche czasu. mam zapytanie, czy znasz moze jakies rodziny ktore potrzebuja opiekunki do dziecka w okolicy Blanchardstown. Jestem zainteresowana praca od polowy marca.teraz jestem jeszcze w Polsce i koncze studia ale do Dublina jade 11 lub 18 marca. Mieszkanie mam w Blanchardstown, na Clonsilli.Mam ukonczony kurs pedagogiczny z uprawnieniami nauczyciela i wychowawcy. Pracowalam juz jako opiekunka do 3 chlopcow we Francji w wieku 2,4 i 5 lat. Angielski znam w stopniu podstawowym. Jesli moglabys mi pomoc w znalezieniu pracy jako opiekunka to prosze cie o kontakt na adres email: [email] Z gory dziekuje. Pozdrawiam. Czesc.
Witam!Czy twoja oferta jest nadal aktualna?Jeśli nie to mogłabyś mi chociaż powiedzieć czy Irlandia to przyjazny kraj i czy lepiej do Irlandii czy Anglii,bo bardzo kusi mnie Irlandia ale mało wiem o tym kraju mimo że czytam przewodniki:)i do jakiego miastya najlepiej jechać ja właśnie najbardziej jestem nastawiona na Dublin.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
Irlandia jest piekna :-) tyle ze malo tam wiekszych miast nawet stolice hrabstw to zwykle male miasteczka sa; Belfast jest duzy i bez watpienia Dublin jaka jest sytuacja z miastami na poludniu nie wiem- acha wiem ze Cork jest malym miasteczkiem a zawsze mialam o nim inne wyobrazenie
Irlandia jest przede wszystkim zielona i z kazdego jej kawalka blisko do wybrzeza..mmmm... pelno koni i osiolkow, fajni ludzie ;-)

»

Pomoc językowa