tak mieszkam blisko swindon, podaj namiary jakies, maila albo cos
pozdrawiam
[konto usunięte]
20 sty 2006
moj e-mail: [email]
[konto usunięte]
21 sty 2006
swindon? w south yorkshire?
[konto usunięte]
24 sty 2006
niestety troche dalej-w wiltshire.
[konto usunięte]
10 mar 2006
witaj
Mieszkam w Swindon. Jak Ci pomóc?
Beata
[konto usunięte]
03 kwi 2006
tak ja mieszkam w Swindon.
[konto usunięte]
07 kwi 2006
hej ja mieszkam niedlaleko swindon :) jak chcesz to sie odezwij i tez jestm au pair a mieszkam dokladnie w gloucester!!!!!!!!!!!!!!!!!! moj meil to [email] papapa pozdrawiam agata
[konto usunięte]
19 kwi 2006
perka jameszkam w swindon na north street
olimpia1
11 wrz 2006
mieszkam w Swindon od ponad tygodnia. Jestem au pair. Mieszkam w okolicy Lydiard Park. Moj email [email]
[konto usunięte]
23 wrz 2006
15listopda jadę jako au pair do Swindon :) Wiem ze sporo tam polaków, ale chcialabym kogos poznac, zeby nie czuć sie "zagubiona" w nowym miejscu :) Proszę odezwijcie, proszę :) [email] [gg] , skype nick: agripek :) pozdrawiam
piotraz ze windon
10 lis 2006
czesc jestem w swindon mieszkam sobie i chciał bym pomóc tylko jak ?
pozdrawiam czekam na info
piotraz ze windon
10 lis 2006
czesc jestes w swindon?
miło ja szukam znajomości jakiejs fajnej moze napiszesz maila?
pozdawiam
casper28
26 lis 2006
hej..mam pytanie...czy nei wiesz moze jak to tam jest w fabryce hondy?? cos wiecej na ten temat .???jak to jest jak sie z rodzina chce jechac??
herkam
06 gru 2006
hejka!
szukam pracy dorywczej w swondon... bede tam od lutego.. czy masz pomysl jak jej poszukac??
kama
herkam
06 gru 2006
a ja bede w swindon od lutego, niestety nie mam jeszcze pracy. Masz pomysl jak znalezc jakies zajecie?? i wiesz gdzie mozna na jakis kurs jezykowy sie zapisac??
mieszkam jakies 35km od Swindon za niedługo w Świndon:))) jestem troche juz zorientowany w sytuacji w okolicy jeśli ktos potrzebuje pomocy informacji lub chce pogadać to zapraszam [email] podeśle namiary na skypa i gg ps. co do pracy w hondzie to trzeba mieć cholerne szczęście bo podań było tysiace, ale znam jednego szczęściarza jak znajde strone agencji która rekrutowała to zamieszczę linka POZDRAWIAM
marc1
13 sty 2007
Cześć Piotras.
Ja w tą środę tj 17 stycznia przyjeżdżam do Swindon z Londynu. Mam tam ciąg dalszy szkolenia w Vcars jako private hiredriver. Szukam miejsca gdzie za niewielką opłatą mógłbym się na początek zatrzymac, ponieważ praca zarobkowa zaczyna się dopiero po ok 3 tygodniach. Jeśli możesz jakoś mi pomóc to podaje [gg] . Będę wdzięczny, a może i mnie uda się jakos pomóc w przyszłości
marzena23
25 wrz 2007
cze mieszkam i pracuje w swindon moj mail [email]
anulka1988
03 paź 2007
hej jestem au pair w wyck rissington to jest blisko bourton on the water. moze ktos ma ochote zlapac kontakt? [email]