au pair w swindon

Temat przeniesiony do archwium.
czesc! czy ktos mieszka w swindon?odezwijcie sie prosze!
tak mieszkam blisko swindon, podaj namiary jakies, maila albo cos

pozdrawiam
moj e-mail: [email]
swindon? w south yorkshire?
niestety troche dalej-w wiltshire.
witaj
Mieszkam w Swindon. Jak Ci pomóc?

Beata
tak ja mieszkam w Swindon.
hej ja mieszkam niedlaleko swindon :) jak chcesz to sie odezwij i tez jestm au pair a mieszkam dokladnie w gloucester!!!!!!!!!!!!!!!!!! moj meil to [email] papapa pozdrawiam agata
perka jameszkam w swindon na north street
mieszkam w Swindon od ponad tygodnia. Jestem au pair. Mieszkam w okolicy Lydiard Park. Moj email [email]
15listopda jadę jako au pair do Swindon :) Wiem ze sporo tam polaków, ale chcialabym kogos poznac, zeby nie czuć sie "zagubiona" w nowym miejscu :) Proszę odezwijcie, proszę :) [email] [gg] , skype nick: agripek :) pozdrawiam
czesc jestem w swindon mieszkam sobie i chciał bym pomóc tylko jak ?
pozdrawiam czekam na info
czesc jestes w swindon?

miło ja szukam znajomości jakiejs fajnej moze napiszesz maila?

pozdawiam
hej..mam pytanie...czy nei wiesz moze jak to tam jest w fabryce hondy?? cos wiecej na ten temat .???jak to jest jak sie z rodzina chce jechac??
hejka!
szukam pracy dorywczej w swondon... bede tam od lutego.. czy masz pomysl jak jej poszukac??

kama
a ja bede w swindon od lutego, niestety nie mam jeszcze pracy. Masz pomysl jak znalezc jakies zajecie?? i wiesz gdzie mozna na jakis kurs jezykowy sie zapisac??

pozdr. kama
mieszkam jakies 35km od Swindon za niedługo w Świndon:))) jestem troche juz zorientowany w sytuacji w okolicy jeśli ktos potrzebuje pomocy informacji lub chce pogadać to zapraszam [email] podeśle namiary na skypa i gg ps. co do pracy w hondzie to trzeba mieć cholerne szczęście bo podań było tysiace, ale znam jednego szczęściarza jak znajde strone agencji która rekrutowała to zamieszczę linka POZDRAWIAM
Cześć Piotras.

Ja w tą środę tj 17 stycznia przyjeżdżam do Swindon z Londynu. Mam tam ciąg dalszy szkolenia w Vcars jako private hiredriver. Szukam miejsca gdzie za niewielką opłatą mógłbym się na początek zatrzymac, ponieważ praca zarobkowa zaczyna się dopiero po ok 3 tygodniach. Jeśli możesz jakoś mi pomóc to podaje [gg] . Będę wdzięczny, a może i mnie uda się jakos pomóc w przyszłości
cze mieszkam i pracuje w swindon moj mail [email]
hej jestem au pair w wyck rissington to jest blisko bourton on the water. moze ktos ma ochote zlapac kontakt? [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa