co wziasc ze soba??

Temat przeniesiony do archwium.
hej Dziewczyny!!!
Mam do Was pytanko!!juz niedlugo wyjezdzam tzn29 do UK jako Au-pair.Jeszcze nie zaczelam sie pakowac, prosze powiedzcie mi co musze wziasc ze soba, wtedy latwiej bedzie sie pakowac:)
pozdrowionka i Happy Christmas!!:)
Funty duzo funtów ;D !!!!
hi asienka!
wez tylko te najotrzebniejsze rzeczy,zadnych zbednikow.
ja ograniczam sie do wziecia oczywiscie ciuchow,kosmetykow, butow,torebek,suszarki,lokowki,plyt,paru ksiazek,paru maskotek i kartek ,ktore dostalam od przyjaciol i rodziny oraz do upominku dla hostow,czyli jakichs slodyczy.

jak jechalam po raz pierwszy na au pair nabralam wiele dupereli,jak sie pakowalam czy zmienialam rodzinke,po prostu czesc wywalilam,nabralam jakies czasopisma,duzo niepotrzebnych ksiazek,do ktorych i tak nigdy nie zajrzalam podczas pobytu itd.

zrob sobie liste tego bez czego nie mozesz sie obejsc:)
ja biore 2 dosc duze torby,bo w jednej sie nie upchne,mimo tego wszystko mam przemyslane i wezme tylko potrzebne rzeczy :-)

powodzenia:)
ja bede miala 2 dosc duze toryb
nie nabieraj duzo ciuchow, bo tam sobie pewnie nakupisz ;) i potem tylko problem jak z tym wszystkim wrocic do domu.. ja musialam kupic jeszcze jedna torbe podrozna ehhe.
Hej Dziewczynki!!Bardzo dziekuje Wam za odpowiedz na moje pytanko:))Zabiore tylko najpotrzebniejsze rzeczy;))Zycze wszytkim powodzonka:)papa
ps.Ja24 dokad wyjezdzasz??
hi! jade do holandii:):)
a dokad dokladnie?
do utrechtu:-)
Tutaj można znaleźć ciekawe informacje na ten temat: http://program.aupair.fm.interia.pl/pakujemywalizki.htm
Dzieki Tsas!!pomocna stronka:))pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa