BONA Au Pair International Kto jechal???

Temat przeniesiony do archwium.
BONA Au Pair International
ul. Śląska 43a lok. 307
71-431 Szczecin
tel/fax +48 (91) 434 16 05
W czerwcu chcem pojechac przez to biuro do Angli lub Irlanii boje sie bo nie znam nikogo kto jechal by przez to biuro jako au pair.Moze ktos mial kontakt z tym biurem i mogl by mi troche pomoc,czy naprawde jest to dobre biuro i o formalnosci nie mam co sie martwic.PROSZE O KONTAKT MOJE GG 8[tel]Z GORY DZIEKUJE POZDRAWIAM ANIA
chcem?????
chcem ale sie bojem ;)

Raczej nie powinno się jednak poprawiać, jeśli samemu robi się blędy:

"Kocham muzykę a w szczególności tą w wykonaniu...."

tę muzykę, a nie tą muzykę
och, eva 74, co my bysmy wszyscy bez ciebie zrobili, ty nieomylna istotko:)
Nie wiem, ale aż strach pomyśleć :(
Pewnie nadal wiele osób pisaloby/mówiloby "tą muzykę, tą dziewczynę, tą ksiązkę"
Wiem, fatalnie to brzmi. Ten wpis robilam juz dawno temu i zapomnialam o jego istnieniu (az do teraz). Jak widac caly czas sie ucze-z czego akurat sie ciesze. Nie udalo ci sie niestety otworzyc mi oczu na tak koszmarny blad-jestem tak wspanialomyslna, ze sama juz na to wpadlam(jakis czas temu):)))))
Dzieki za wskazanie bledu-juz go nie ma:))))))
Wedlug mnie "chcem" rulezzz:))))))
Biernikowe tą jest rownież poprawne. Tą w bierniku jest niedopuszczalne tylko w starannej polszczyźnie. Myślę, że na forum wypowiadamy się na tyle swobodnie, że unikanie biernikowego tą nie jest konieczne ;) Jest to forma bardziej naturalna i większość polaków woli tą ksiażkę ;). Jeśli chodzi o język mówiony to wręcz prawie nie słyszę słowa tę ;)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Inne