Ma ktos rodzine do odstąpienia?

Temat przeniesiony do archwium.
Jesli ma ktoś rodzine do odstapienia od czerwca na 3 miesiace to prosze o kontakt, chodzi mi głownie o UK albo Irlandie ale moze tez byc inny kraj europejski. moj e-mail [email]
ja też szukam sprawdzonej rodziny do odstąpienia mniej więcej od czerwca do grudnia, w Irlandii, mogą być okolice Cork, [gg]
nooo, ja szukam na okres wakacji lipiec, sierpien, najlepiej Anglia :) [email]
dziewczyny nie chce byc niemila, ale nie rozumiem dlaczego tyle osob umieszcza ogloszenia ze szuka kogos kto odstapi rodzine na wakacje. wiem, ze mnostwo osob chce jechac tylko na summer, a ofert nie ma za duzo, ale jak sie chce, to sie znajdzie! ruszcie glowka ;) ja w tamtym roku znalazlam ;)
powodzenia
no sorry Dona ale juz od dluzszego czasu ruszam główka i probuje znaleźć jakas rodzine.. juz nawet niewiem na ilu stronach jestem zarejestrowana ...i nic
A to dziwne. Ja dalam ogloszenie tylko na 1 stronke i od razu dostalam mase ofert... Nawet do teraz dostaje oferty... W koncu wybralam 1 rodzinke do ktorej lece w czerwcu. Sa po prostu swietni!! I co lepsze wcale nie mam doswiadczenia jako au pair... To moj 1 raz :D Moge Ci doradzic kilka rzeczy: wlóz jakias radosna fotke do profilu, koniecznie zaznacz ze nie palisz, ale przede wszystkim przyloz sie do listu... Niech on bedzie dlugi... Jak rozmawialam z moja host family to powiedzieli mi ze wlasnie to zadecydowalo ze z posrod 51 kandydatek zainteresowali sie najbardziej mna... Trzymam kciuki! Na pewno uda ci sie cos znalesc. Pozdr.
a na jakiej stronce się zarejestrowałaś, że masz takie wzięcie ?? ;):P
www.greataupair.com Trzeba tylko pododawac jak najwiecej rodzinek do swojej host list i pozniej z pewnoscia znajdzie sie sporo takich ktore zachca Cie zaprosic do siebie ;p
landryna wiem dobrze jak jest, bo w tamtym roku tez szukalam dlugo, a wszystko przez to ze zaczelam szukac za wczesnie. najwiecej ofert pojawia sie maj/czerwiec, wtedy na pewno cos znajdziesz. pewnie, wczesniej tez sa oferty, ale musisz naprawde spodobac sie rodzince. zalezy tez ile masz lat, bo rodziny wola kogos powyzej 20. ale ja jestem zywym przykladem ze kazdy moze wyjechac ;)
w tym roku rodzinka sama sie do mnie odezwala, ze chca mnie na wakacje, to juz w lutym bylo, no ale po dlugim mailowaniu musialam zrezygnowac :(
oglos sie na www.gumtree.com ta rodzina wlasnie tam mnie znalazla, a ja jade do innej tez z tej stronki ;)
hej!Poszukuje au-pair do londynu dla 2 slodziutkich dziewczynek i 1 chlopaka jako au-pair dla 5 letniego chlopca.tel6[tel]
jestem teraz zarejestrowana na 4 stronkach chyba i tylko na jednej cos sie dzieje a mianowicie www.aupairworld.net jescze zadna rodzina nie wyslala mi powiadomienia tak z siebie ze byli by zainteresowani natomiast ja wylalam juz chyba ze 30 i tylko 4 rodziny jak narazie daly mi +, i cos tam pisaly na maila...ale z trzema rodzinami kontakt sie urwal (poprostu nie odpisywali wiecej) i tylko jedna nadal do mnie co nieco pisze ale z tego co tam czytam to wydaje mi sie ze chca tylko taniej sily roboczej do pielenia ogrodka :/ bede czekac dalej ale marnie to widze ze ktos pozadny sie zjawi. Dona wyprobuje ta twoja strone...moze tam znajde kogos odpowiedniego ;]
Ja chętnie odstąpię. Mama krytykuje moje dziewczyny, tata żąda żebym tylko się uczy. Wciąż wymyśla jakieś szlabany. Oboje chętnie wymienię na innych, albo nawet na laptopa ;)))
hehe no jasne nie ma sprawy chetnie przygarne :D:D
Ja napisalam Ci maila,ale nie odpisujesz. Napiasalam Ci tam o rodzinie u ktorej ja jestem, w holandii, dwie dziewczynki 2 i 3 lata. Jak jestes zainteresowana to sprawdz poczte lub napisz mi maila: [email] Ta rodzina chyba jeszcze nie szuka nastepnej au pairki ale ja koncze w czerwcu wiec moze beda chcieli zebym Im kogos skolowala nastepnego z Polski. Daj cynk jak cos.
Hej.Czy ta oferta jest nadal aktualna?:)Bylabym nia bardzo zainteresowana:)
hej zrytek,a gdzie jestes?ja poszukuje rodzinki od lipca ale glownie intersuje mnie amsterdam. pozdro
Temat przeniesiony do archwium.