au-pair usa

Temat przeniesiony do archwium.
czesc wkrotce wyjade jako au-pair do usa,czekam na rodzinke ,ja chce na wschodnie wybrzeze najchetniej NY,moze sa tutaj ludzie ,ktorzy chetnie nawiazaliby kontakt z wesola,troszke zwariowana osoba....byc moze takze pokazecie mi NY....mozecie pisac na [email]

za wszystkie odpowiedzi z gory dziekuje justa
nie chce straszyc, bo to tylko plotka, ale podobno "wszedzie tylko nie do NY".........
hej,
Ja jade do stanów w lipcu, też wybrałam wschodnie wybrzeze, bo mam brata w Newark'u,NJ. Jak chcesz i bedziesz wiedziała gdzie bedzieszmieszkaćto mozesz sie odezwac, ja mam na imie małgosia a mój adres mailowy to [email]
Cześć!Ja najprawdopodobnie będę au-pair w Norwood, które leży nieopodal NY. Mam przylecieć w połowie lipca. Jeśli będziesz mieszkała w okolicy daj znać. Razem zawsze raźniej:)))). [email]
Cześć Gosiu!
A na jak długo jedziesz? Tylko na wakacje?Ja jadę na rok i z chęcią poznam kogoś z Polski. Rodak w pobliżu zawsze się przyda:)))).
Hej Gosia! Ja też jade jako Au Pair tylko ze do Ohio. Nie wiem czy znajde tam jakas Polke:) Jade pod koniec lipca. Moj e-mail: [email] Pozdrawiam goraco. Papa
Hej

Ja juz wiem prawie na sto procent ze bede w Genewa Lake, WI. Niecałą godzine drogi 0od Chicago. Lecę pod koniec lipca. Jeśli jakas aupairka z tych okoloc ma chęc na towazystwo innej Polki, chcetnie napisze maile : [email]
Hej

Ja juz wiem prawie na sto procent ze bede w Genewa Lake, WI. Niecałą godzine drogi 0od Chicago. Lecę pod koniec lipca. Jeśli jakas aupairka z tych okoloc ma chęc na towazystwo innej Polki, chcetnie napisze maile : [email]
czesc ja wylatue jak dostane wize 24 lipca...i bede w washington,a lece z berlina..wiec faknie byloby pozostac w kontakcie,bo moze wy znacie lub poznacie kogos z tycj okolic ...pozdrawiam pa
Justa!! Ty sie o to nie martw , że w Newark nie znajdziesz jakis innych Polaków!! Zapewniam Cie, że od groma ich spotkasz...:) A jak nie do przjedź się do tych mniejszych miasteczek za Newark- Lyndhurst, Rutheford, Passaic...Przeciez nas tam pelno, a szczególnie w NY, NJ i Chicago!!! Zazdroszczę Ci tego New York'u w poblizu :) Życzę milego pobytu ! pozdrawiam
ja lece juz 19ego.. fakt.. bede w NJ.. ale do NY podobno bede miala tylko 40 minut.. wiec z checia w przyszlosci sie z Tobą tam spodkam.. pozdrawiam
Paulina
Od połowy czerwca będę w Bethesda koło Washingtonu. Jest tam ktoś?-w kupie raźniej;)
Hej dziewczyny ;P
Mam pytanie troche na temat, a troche nie :) Za rok mam mature i rozwazam 'gap year' miedzy LO a studiami, wlasnie jako au-pair w Stanach. Troche sie tylko boje ze nie dam rady, ze z rodzinka bedzie cos nie tak, albo z dziecmi. Tyle roznych historii mozna poczytac:| . To jednak jest ogromna odpowiedzialnosc pilnowac cudzych dzieci, a wy sie nie boicie? Długo myslałyscie nad decyzja czy raczej spontan? Dodam jeszcze ze zamierzam studiowac anglistyke, wiec rozwiazanie wydawałoby sie idealne, aby jeszcze podszkolic jezyk. Udanego pobytu dziewczyny! Pozdrawiam :):)
Do ausa!
Bethesda to bardzo mile i bezpieczne miasteczko. do Waszyngtonu bedziesz miala dwa kroki...bylam tam przez rok au-pair i mam bardzo mile wspomnienia...az Ci zazdroszcze :)
Hej ja wyjezdzam do St Louis w Missouri za tydzien.Gdyby ktos takze wybieral sie (albo juz tam jest)do tego stanu,albo najlepiej miasta to dajcie znac.Moj numer gg to 1546031,albo [email]
hej ja lece 21 sierpien do GREAT RIVER kolol NY, jest ktos?
czesc ja bede 11 sierpnia w firefax niedaleko washingtonu..jestem zwariowana osoba,lubiaca takich samych ludzi wokolo....nikogo tam jeszce nie znam..wiec jak masz ochote na nowe znajomosci pisz [email]
Hej Karlan. Ja tez jade 21 sierpnia. Teraz czekam na papiery wizowe. Rodzinke mam fajna. Jade do Florham Park NJ (godzina do NY). Jesli chcesz odezwij sie na adres: [email]
Pozdrawiam
hej ja lece 25.09. z berlina
a bede w westoprt, CT (ok godz.od nowego jorku)
moj meil: [email] [gg]
czy ktos mi powie jak dobrze trzeba znac angielski by wyjechac czy ze znajomowscia jedynie podsatw da sie zosta au pair???? (Chce leciec do chicago najpozniej w listoadzie.)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa