Aupair 40 min.od Londynu:)

Temat przeniesiony do archwium.
hello dziewuszki:)26 czerwca lece do Anglii as aupair:)dokładnie to do Guildford.
Po pierwsze to wdzięczna byłabym za jakieś rady byłych aupairek.Możecie pytać mnie również o co chcecie:)A może jest ktoś blisko mnie?albo bedzie, prosze o kontakt na [email] zamierzam zostać tam na rok.
czesc :)rnja tez szukam pracy jako aupair, ale na wlasna reke. mieszkam tez ok.50min. od londynu w Milton Keynes, moze gdzies blisko bedziesz mieszkac....rnodezwij sie
Hej!
Ja jestem au-pair dosc niedaleko twojego miasteczka, pare minutek od Gatwick Airport. Jestem juz tutaj pol roku, zostalo mi jeszcze kilka tygodni. Przede wszystkim musisz organizowac sobie czas aby nie dopadla cie po jakims czasie nuda. Rozejrzyj sie za jakims Collegem, ja chodze na darmowe zajecia 2 razy w tygodniu i naprawde jestem zadowolona, ale raczej nie z postepow angielskiego a z tego ze mozna poznac wiele ludzi i fajnie spedzic czas.
Moja rodzinka jest w porzadku, bardzo dobrze mnie traktuja, nie wyzyskuja, licza sie z moim zdaniem. Chociaz minelo troche czasu zanim dzieciak mnie zaakceptowal.
Mam nadzieje ze tobie tez sie uda. Przede wszystkim duzo mow, o wszystko sie pytaj, badz wesola, otwarta i ciesz sie z kazdej chwili:)
Wybierz sie do Brighton, miasteczko nad morzem, ale wybierz dzien kiedy bedzie ladna pogoda, bo strasznie tam wieje wiatr. Bilet kosztuje ok £8. Oczywiscie Londyn tez obowiazkowo :) Pociagi sa tutaj rewelacyjne, roznia sie od polskich wiecej niz troszeczke.
Ciezko cos doradzac bo kazda rodzina jest inna i inne sa tez obowiazki. Przede wszystkim badz soba :)
Trzymam kciuki!
Hej

ja bede od 5 sierpnia ok 45 min od Londynu . dokladnie w Sandy.

pozdrawiam
Hey;]nie moge znalezc na mapie Sandy.Możesz podać bliższe namiary:)?Tzn.najbliższe większe miasto w okolicy Twojej miejscowości:)Jak już mówiłam ja jade do Guildford to jest pod Londynem(na mapie)i ok.40 min od niego pociągiem.
Pozdrawiam:)
Milton Keynes to chyba po drugiej stornie.Ja jestem pod Londynem a Ty chcyba nad.Moge sie mylic...Odp.

Pozdrowienia:)
hej

na tej stronie masz mape :
http://www.multimap.com/map/home.cgi?client=public&lang=&advanced=&db=GB

skopiuj tak jak ci napisalam. Jest tam takie cos jak search w lewym gornym roku wpisz Sandy w GB postcode or place: . i ci pokaze gdzie to lezy.

ewentualnie mozesz wejsc na ten link

http://www.multimap.com/map/browse.cgi?client=public&X=515000.171395461&Y=250000.5[tel]&width=500&height=300&gride=516910.171395461&gridn=249493.5[tel]&srec=0&coordsys=gb&db=freegaz&addr1=&addr2=&addr3=&pc=&advanced=&local=&localinfosel=&kw=&inmap=&table=&ovtype=&keepicon=true&zm=1&scale=200000

w kazdym razie rodzinka mi napisała ze bede miec tylko 45 min do Londynu i tyle samo do Cambridge

Pozdrawiam
hey;]z tego co patrzyłam na tę mapę,której link mi dałaś to Ty jesteś nade mną niedaleko:)....
super :) wiec moze kontakt bedzie to kiedys sie spotkamy:) co ty na to ?:)
Myślę,że to świetny pomysł:)Tylko kiedy i [email] to mój mail czekam na odpowiedz:)

Pozdrawiam:)
hej ja jestem w niedaleko :)
Crowthorne, kolo Bracknell.
[email]
:)
hej!Hej! Mam na imie Katarzyna i w te wakacje (27 czerca) bede w Edlesboruogh jak au pair. to jest niedaleko MK. To moj pierwszy wyjazd wiec pomyslalam ze dobrze by bylo sie do kogo zwrocic o rade w razie czego. Jesli nie masz nic przeciwko to sie odezwij. Moj mail [email] i gg.1942091
Hej, ja od połowy lipca bede niedaleko więc bardzo chcętnie bym sie z Tobą skontatktowała, bede tam po raz pierwszy jako w kraju i jako au pair. Więc bartnich dusz bede na pewno potrzebowac.
Możesz napisac mi jakie formalności najlepiej załatwić jeszcze przed wyjazdem.
Mój e-mail: [email]
pozdrawiam.
Hejj ja bede au pairką od wtorku (tj. 20.06) bede koło Milton Keynes :D:D:d
hej to moze masz ochote na spotkanie?Pozdrawiam ;]
A ja jestem w Little Dunmow, w Essex, to chyba blisko do Ciebie Kasiu??

Nie sadzisz???Jesli tak,prosze odezwij sie na maila: [email]

Pozdrawiam Kamila
a ja jestem w wokingham kolo bracknell :)))) i szukam kogos na swoje miejsce od pazdiernika , podaje [gg]
hej

niedaleko jestes :) wlasnie patrzyłam na mapkę. podam ci link ja tu bede :

http://www.multimap.com/map/browse.cgi?client=public&X=515000.171395461&Y=250000.5[tel]&width=500&height=300&gride=516910.171395461&gridn=249493.5[tel]&srec=0&coordsys=gb&db=freegaz&addr1=&addr2=&addr3=&pc=&advanced=&local=&localinfosel=&kw=&inmap=&table=&ovtype=&keepicon=true&zm=1&scale=200000

a na tej mapke mozesz zobaczyc mniej wiecej gdzie ja bede a gdzie ty jestes :) z tym że w kolku zaznaczona jest okolica twojej miejscowosci. :)

http://www.multimap.com/map/browse.cgi?client=public&X=600000.171479514&Y=200000.742943352&width=500&height=300&gride=565618.171479514&gridn=221488.742943352&srec=0&coordsys=gb&db=freegaz&addr1=&addr2=&addr3=&pc=&advanced=&local=&localinfosel=&kw=&inmap=&table=&ovtype=&keepicon=true&zm=1&scale=2000000

pozdrawiam serdecznie
No tak faktycznie niedaleko jestem od Ciebie:)..spotkanko jakies musi byc;]

pozdrawiam:)
No ja myślę ze sie spotkamy:) moze zakupy moze jakis wypad na piwko czy cus :)
hej! od 22 lipca bede w Londynie E5 Clapton. Jesli sa jakie au pairki blisko to chetnie nawiazalabym z wami kontak.
Hej,ja od 20 lipca bede w okolicy Stansted,jesli jest ktos z okolic to pisac na maila [email] chetnie poznam kogos z kim bedzie mozna sie spotkac!Pozdrawiam
Hej dziewczyny...w przyszłym tygodniu wybieram sie do Maidstone..pod Londynem...jeśli jesteś gdzieś w pobliżu lub w samym Maidstone odezwij się... :)
mój mail : [email]
Temat przeniesiony do archwium.