Au pair in Sutton Veny

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc wszystkim :) 30 czerwca wyjezdzam na 3 miesiace jako Aupair do rodzinki w Sutton Veny(niedaleko BATH) czy moze ktos cos slyszal o tym miejscu albo moze o jego okolicy a moze jest na forum jakas aupairka z tej okolicy to z mila checia chcialabym sie z nia spotkac (w Sutton Veny) i poznac kogos nowego :) Rodzina wydaje sie byc bardzo sympatyczna ale nigdy nic nie wiadomo.. Rodzinke znalazlam za posrednictwem stron aupair. Jezeli jeszcze ktos nie znalaz rodzinki niech sie nie doluje poniewaz do mnie nadal odzywaja sie inne rodzinki ktorym odmawiam. Pozdrawiam i mam nadzieje ze ktos odpowie na moja wiadomosc :)
Czesc, nie mam pojecia gdzie to jest... Ale ciesze sie, ze znalazlas rodzinke i jestes happy. Mam nadzieje, ze nie dostaniesz mniej niz 100£na tydz. bo teraz wykorzystuja. Ja mialam kilka propozycji ale chcieli mi placic 60£/tydz. To za malo. Ja wysylam sama swoja oferte na maile, ktore znajduje na ulicy itp.
Z ktorej strony search aupair/familly jestes najbardziej zadowolona, bo jest ich mnostwo, a ja nie moge sie zdecydowac...
Musisz czesto odnawiac swoj wpis, bo jest wiele ogloszen i Twoje zniknie gdzies na szarym koncu. taka mala rada :)
Czesc dziekuje za odpowiedz :) z wynagrodzeniem to jeszcze nie wiem do konca ale za duzo nie dostane poniewaz bede pracowac tylko 3 dni w tygodniu bo przez reszte czasu jest niania, wiec planuje zalapac jakas inna prace :) nio i dwa tygodnie jestem sama w domu bo oni wyjezdzaja na wakacje wiec moze uda mi sie cos poszukac. Najlepsze stronki aupair to : greataupair.com , newaupair.com i aupairworld.net ja znalazlam rodzinke na ostatniej z podanych stron chociaz najwiecej ofert jest na dwoch pozostalych. Jeszcze aupair-options.com jest tez ok. Pozdrawiam i zycze milego wieczorku :)
wzajemnie, dziekuje
:)

« 

FCE - sesja letnia 2006

»

Pomoc językowa