Waterford,Irl- szukam innych aupairek z okolicy

Temat przeniesiony do archwium.
czesc dziewczyny!!

Mam na imie Dorota i jestem aupairka w Waterford, Irlandia.

szukam innych aupairek z okolicy, by sie czasem spotkac, pogadac i pobawic, wymienic doswiadczeniami.

Jestem tu od 2tygodni, ale juz mi brakuje kontaktu z rodakami.

Piszcie na maila [email]

pozdrawiam wszystkie aupairki!!
Czesc, jestem tez au pair i mieszkam w Killina. Sorry, ale nie wiem gdzie jest Waterford. Jesli chcesz pogadac napisz. Ja jestem miesiac i jest super. Mam super rodzine i tylko jedno dziecko. Jesli chcesz moze kiedys pojedziemy do Dublina. Pozdrawiam. Kasia.
hej ja tez jetem operka od pol roku w corku jestem chetna na jakis wspolny wypad lub cos ciekawego w czasie weekendu jak cos to jestem po nr [gg]
Ja jestem Au Pair w Douglas przy Cork. Jak cos to dajcie namiary na siebie najlepiej numer telefonu albo maila, bo GG nie mam. Pozdrawiam
Hej, za tydzień lece do Cork, a będę operką w Ballincollig. To podobno niedaleko Douglas. Jak chcesz to pisz: [email]
Waterford to hrabstwo graniczace od wschodu z hrabstwem Cork, nad morzem.
Sama miejscowosc Waterford znajduje sie 100km od Corku.

Pozdrawiam
ponawiam
cześć. ja jadę w połowie lub pod koniec września do dungarvan, co. waterford jako opiekunka do dziecka
my [gg]
my @: [email]

do zobaczenia mam nadzieję w Irlandii :)
hej:) ja pod koniec sierpnia wybieram się do Cork. będe szukać pracy, najlepiej jako au pair więc gdybyś słyszała że jakaś rodzina szuka operki to będe wdzięczna za informacje. Pozdrawiam moje [gg]
hellournja mieszkam w south Douglas od ok miesiaca-pracuje na part time w chinskim barze szukam czegos dodatkowego:)) a moja mail to [email] napisz chetnie siespotkam:)\rnpozdrwaiam
Hej lece jutro do cork i bede aupair w douglas. Moj mail [email]
Hej! Mam nadzieje, ze jestes jeszcze w Douglas. Ja wylatuje tam jutro, nie znam tam nikogo. Bylabym przeszczesliwa gdybys sie odezwala. Moj mail: [email] Pozdrawiam
Zapewniam Cie ze juz niedlugo poznasz tutaj wiele osob:)Pozdrowionka i glowa do gory-bedzie dobrze;-D jakby co 2198065 kliknij jak bedziesz miala czas i ochote-pozdrowionka.
Temat przeniesiony do archwium.