Wyjazd wkrótce....okolice Londynu

Temat przeniesiony do archwium.
Jak już w temacie wspomniałam wyjeżdzam wkrótce a dokładnie w poniedziałek 26tego.Bede w Guildford tj.40 min.od Londynu.W związku z bliżającym sie wyjazdem mam kilka pytań...Mianowicie co do prezentów,kupować czy też nie?Zastanwiam sie również jak szybko sie zaaklimatyzuje u nich.Tzn.ja lubię sobie podjeść hehe i właśnie to czego boję sie najbardziej to to ze bede wiecznie chodizć głodna bo wstyd będzie do lodówki pójść;]Jak to było z wami?Te najprostsze rzeczy przecież bywają tak trudne i wstydliwe:)hehe.Hmm co tam jeszcze?No tak może jest jakaś dziewuszka blisko mnie?Ahaa....jeszcze jedno,jak to jest z wydatkami aupair?Ja bede zarabiać 85 funtów/tyg.i zastanawiam sie czy straczy mi to na autobusy,ciuszki,kosmetyki i imprezki oczywiście;]Pozdrawiam was...
Hejka! To bvedziesz jakas godzinke ode mnie:) Stacjonuje na wyspie Wight, bardzo fajne miejsce:) Jesli chodzi o jedzenie - nie wiem jak tam twoja rodzina, ale ja jestem pol dnia sama w domu i moge sobie jesc co chce, a wieczorkiem jem z rodzina kolacje. Kupuje sobie czasem jakies slodkosci, bo wiole zelki od tych ton batonów zalegajacych w szafkach. Sama zobaczysz jak jest.
Jesli chodzi o wydatki, to nie jest wcale tak strasznie drogo. Ciuchy w cenach polskich (przynajmniej tutaj) a na wyprzedazach beda duzo tansze:) Kosmetyki tez podobnie. Z jedzeniem jest róznie ale na pewno bedzie cie stac na kupienie sobie codziennie czegos dobrego. Pozdrawiam!
hej! ja jestem od tygodnia aupair,i napoczatku tesh mialam wiecej obaw niz to faktycznie bylo warte.zalezy jeszcze na jaka trafisz rodzinke,moja jest super.naprawde czuje sie jush zupelnie swobodnie,dzieciaki mnie zaakceptowaly.co do prezentow,to zdania sa podzielone,ja przywiozlam rodzicom i dzieciom,ale wiem,ze nie kazda aupair tak robi,wiec w sumie zalezy od ciebie czy bedziesz cos dla nich miala czy nie :D ja jestem w farnham,to jest stosunkowo blisko guildford wiec jesli miala bys ochote na jakis wypad na shopping albo dzampreze to bardzo chetnie sie podlacze ;) powodzenia i do zobaczenia w anglii ;D

[email]
Hey Martha;]Wysłałam Ci maila...
Czrkam na odpowiedz;]

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa