WITAJCIE...
OD ROKU JESTEM OPIeKUNKA W RODZINIE HOLENDERSKIEJ....za 2 miesiace tj na poczatku listopada wyjezdzam do Angli..szukam milej, spokojnej dziewczyny na swoje miejsce. mieszkam z dziewczynka 8 letnia i jej mama jej tata zmarl piec lat temu....dziewczynka jest bardzo grzeczna,nie sprawia zadnych problemow. naprawde jesli ktoras z dziewczyn jest zainteresowana to prosze o kontakt rodzina jest przeze mnie sprawdzona ..nigdy nikt mi tu nie ublizyl, zylam w spokoju ,kobieta u ktorej jestem to bardzo mila kobieta. do moich obowiazkow nalezy
-opiekna mad mala
-prasowanie i pranie (naprawde bardzo malo!)
-gotuje 3 razy w tygodniu
-nie sprzatam w domu-raz w tygodniu przychodzi pani do sprzatania (swoj pokoj jednak sprzatasz sama:()
-3razy opieka nad dziewczynka wieczorem czasami mniej
CO JEST ZAPEWNIONE...
-ladny pokoj na samej gorze
-internet +laptop w swoim pokoju
-telewizor w pokoju
-szkola-kurs jezyka holenderskiego
-wybor jakiegos sportu np lekcje tenisa
-300e miesiecznie
-moge udostepnic chetnej dziewczynie mieszkania ktore sprzatalam jak mala jest w szkole tj +250e na miesiac
-mila i przyjazna atmosfera, szacunek
-poznanie kultury i zycia rodziny holenderskiej
Zainteresowane dzieczyny wyjazdem prosze o kontakt pod moim emailem [email] prosze o krotki zyciorys,zdjecie....najlepiej z dziecmi.
prosze o konatakt tylko te dziewczyny ktore znaja jezeyk angielski , holenderski szcegolnie widziany:) spora szanse ma rowniez au pair ktora chce zminiac rodzine bo zle trafila....
zainteresowane dzieczyny prosze o konatakt [email] pozdarawiam
-