au pair z Londynu

Temat przeniesiony do archwium.
Witajcie. jestem au pair w zachodnim Londynie, strefa 2, stacja metra- warwick avenue. jesli sa jakies operki z londynu (bez wzgl na rejon) ktore maja ochote wyskoczyc gdzies na pogaduchy, na zakupy, spacer itd to odezwijcie sie. milo bedzie sie spotkac w tym wieelkim miescie.moj mail: [email]
Pozdrawiam Justyna
czesc justka ja tez bede na warwick avniue, moze bedziemy blisko siebie, chetnie sie spotkam na jakies piwko, razem zawsze razniej :)
a czemu tylko au pairki??:PP nie moze byc au pair??:P moje [gg] :D :)
hej... jak załatwiłaś sobie rodzinę? przez biuro? a może przez internet..pliiiss :p jak znasz strony www na których można sie zarejestrować do prosze podaj mi je...rnFrom mountains thx he he:D :p
ja polecam ABC super firma w Londynie. Sa tam 2 szefowe w tym jedna polka wiec bez problemu sie dogadasz jak cos . Jesli chcesz wiecej informacji to sie odedzwij to ci wysle numery itd.
hej!
Jestem w klasie maturalnej i w przyszłym roku planuję wyjazd jako AuPair, kierunek Londyn ;) Proszę o kontakt jeśli ktoś jest w takiej samej sytuacji (Londyn, okolice wszystko jedno) razem łatwiej.

Mam również pytanie. Planowałam się zalogowac na stronie AuPair i tam na własną rękę szukac rodziny, doradźcie lepiej przez biuro czy na własną rękę??
Radek prześlij mi jesli mozesz jakieś informacje odnośnie tego biura.
e-meil [email]
[gg]
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa