czy jest ktos w okolicach Reading lub Londynu?

Temat przeniesiony do archwium.
Czy jest ktos niedaleko Readingu lub Londynu jako Au Pair? Prosze odezwijcie sie... Ja jestem w okolicach Streatley juz ok 2 tygodni, rodzinke mam nie za faina i chcialabym z kims pogadac, gdzies wyjsc, bo tu chyba oszaleje ... Lub napiszcie jak wiecie czy sa organizowane spotkania au par i gdzie, bo moje bioro takich spotkan niestety nie organizuje :( Prosze piszcie na mojego meila:
a n i a _ _ 1 7 @ o p . p l
Hej, moge sie do Reading wybrac w weekend, jesli chcesz ;)
moj mail: [email]
oki, dzieki ze napisalas :) juz wysylam wiadomosc na twojego meila :)
Hej. Możemy się spotkać w Reaging i to w większej grupie. Niestety nie znam nikogo w Reading, a chętnie bym się z kimś spotkał.
Hejka, a ty mieszkasz jak dlugo w Reading?
Mieszkam dokładnie w Sulhampstead taka mała wieś , niedaleko Theale już od ponad roku :)
A ja w Mortimer, to prawie kolo Sulhampstead.
A macie moze jakąs pracę załatwić w tych okolicach?

[email]
hej ja bede w reading albo w okolicach (bynajmnie tak mi sie wydaje) jeszcze przed swietami :) Jade jako au pair, z checia poznam kogos z okolic :) moj mail: [email]
pozdrawiam
Faktycznie nie daleko :) co tam ciekawego porabiasz?? Może jakieś piwko?pozdrawiam.
hej bylam au pair i obecnie mieszkam w reading, znalazlam normalna prace, jesli macie chec sie spotkac albo o cos zapytac to podaje moj adres: [email]
pozdrowionka
Hej!Nie wiedzialam,ze tyle was tu jest!Ja mieszkam w Headley Down,samochodem mam ok.45 minut jazdy,wiec, w ktorys weekend mozemy sie spotkac. Moj e-mail: [email]
w reading mieszka ok 10 000 polakow, wiec troche nas tu jest :)
Co szczególnie dobrze słychać w weekendy idąc Broad Street :)
Hej! Szukam nowych znajomych w okolicach Basingstoke! Jest tu ktos???
Nie tylko, wszedzie na ulicy slychac naszych rodakow... i nie tylko wtedy jak przeklinaja ;-) A ty mieszkasz gdzies w centrum reading?
hej! a ja mieszkam w bracknell i w sumie tez za bardzo nie ma ti z kim sie spotkac! a do reading mam ok.45 min autobusem:))) Wiec jak chcesz to pisz na maila [email] pozdrowionka
ja mieszkam w samym centrum Readingu jak ktos ma oczote pogadac to to moj email [email]
A ja wszystkich mieszkancow Readingu i okolic zapraszam na forum Polski Reading, nie wiem czy umieszczanie linkow jest zgodne z regulaminem no ale sprobujemy :).
www.reading.net.pl. Ewentualnie wiecej info moge podac na gadu: 181535
To z Bracknell do Reading jest az 45 minut.. :> jakos duzo mi sie wydaje :D Tzn. patrzac na mape, w google wyliczylo mi ze 24 minuty :P

Ja od 1 czerwca bede w Thames Ditton, czyli w sumie nie az tak daleko od was :) (tez patrzac na mape :D)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia