wakacje i praca - Londyn lub Manchester

Temat przeniesiony do archwium.
hej;) może ktoś z Was ma jakies informacje na temat pracy w te wakacje?? np dla dwóch dziewczyn z Polski. wiek: jedna przed wakacjami bedzie miala 18 lat a druga 18 we wrzesniu. wyjazd mógłby być pod koniec czerwca a powrót z końcem wakacji. język angielski, jedna osoba zdany CAE a druga przed FCE. a może znacie jakieś zaufane strony na których można by znaleźć jakieś informacje. dodatkowo język francuski: jedna dziewczyna poziom średniozaawansowany/zaawansowany a druga średniozaawansowany. pozdrawiam;*
czy masz jakiekolwiek pojecie, ile tysiecy ludzi bedzie szukalo pracy w tych wlasnie wakacyjnych miesiacach - prawie wszyscy studenci z UK i innych krajow, rowniesz z Polski.
Najlepiej to szukaj na wszystkich stronach www.
Jezeli szukacie pracy jako au pair na wakacje to prosze o kontakt- postaram sie pomoc. Moj @ to: [email]
a znacie jakieś zaufane strony www na których można by poszukać jakiś informacji?
krea a Ty sie tym zajmujesz? czy tak poprostu prywatnie? nie moge wyslac chwilowo maila (nie wiem nawet czemu:P) takze jak mozesz troszke blizej cos powiedziec tutaj to bede wdzieczna do czasu az moja skrzynka @ powroci do zdrowia;P
Wlasnie! Tez chcialabym popracowac w wakacje w Anglii. Poza tym jestem studentka Filologii Angilelskiej wiec praktyka tez sie przydalaby:) Krea, opowiedz cos wiecej na temat kim jestes. Wybieram sie do Anglii po raz pierwszy wiec barzdo potrzebuje pomocy osob kompetentnych w tej sprawie... Z gory dziekuje!
hej!

Aktualnie jestem au pair w Anglii.Moja hosta otwrla biuro au pair, a ja pomagam jej znalezc osoby chetne,ktore chca byc rozniez au pair-czy to na dluzszy okres czasu ,czy tylko na wakacje. Jej ciezko jest znalezc dziewczyny z polski,bo nie mowi po polsku,wiec obiecalam jej pomoc i szukam chetnych. Pomagam zalatwiac wszelkie formalnosci(wypelnienie formularza).Przedstawiam w skrocie na czym ta praca polega, tlumacze watpliwosci.Sama wiem jaka bylam zestresowana jak wyjezdzalam wiec teraz choc odrobinke chcialabym pomoc innym. Formularze oraz wiecej informacji wysylam na meila.

Pozdrawiam Aga
Eh ja zamierzam pod koniec czerwca wyjechac na miesiac do jakiejs restauracji czy kawiarni,cokolwiek. Niebardzo tez wiem jak to wszystko zalatwic,musze miec prace z zakwaterowaniem no i wacham sie czy londyn czy manchester, londyn jakos watpie bo tam strasznie duzo polakow wiec ciezko o prace :( pomozcie!
Witam
Bardzo chcialabym wyjechac na wakacje jako au pair do Anglii.Rocznikowo mam 18 lat.Czy mogla bym dostac wiecej informacji jak to zrobic???
Pozdrawiam :)
Witam,

Witamy,

Na naszym forum http://forum.summerjobs.pl/ stworzylismy dzial wspolny wyjazd. Zapraszamy do dodania wlasnego postu. Dodatkowo na stronie www.summerjobs.pl znajdziecie wiele przydatnych informacji na temat pracy wakacyjnej w Anglii, Irlandii, Szwecji i na Cyprze

Pozdrawiam
Adam
witam
mam 17 lat i ciężko mi znaleść prace, interesuje mnie opieka nad dziećmi, najchęstniej w Manchester na okres wakacyjny. Moja znajomość języka jest dobra wię nie powinno byc problemów w dogadaniu się.
Bardziej zalezy mi na podszlifowaniu języka. Więc jak były by jakiekolwiek oferty to prosze pisać na e-mail [email]
Mam 18 lat i też szukam pracy na okres wakacji,mój angielski jest komunikatywny,podejmę się każdego zajęcia więc jeśli ktoś ma namiary na jakąś prace to proszę o kontakt, mój adres: [email]
nikt nie bedzie szukal pracy dla nieznanej, obcej osoby, - a czy szukalisci na gumtree?
Hey mam zamiar wyjechac sierpień- wrzesień na 6 miesiecy do Angli pierwszy raz , ja nie mam zielonego pojecia o takim wyjezdzie. z Au pair biura babka chce bym próbowała ze sie zaopiekują mną. Bo ja mówiłam im ze bardzo słabo znam angielki i boje sie ze nie sam rady sobie a bardzo zalezy mi na takim wyjezdzie bo to w sumie jakies doswiadczenie i przy okazji mam mozliwosc nauczyc sie tego angielkiego. prosze o wszelkie informacje. Jak ty sobie poradziłas, czy jest az tak ciezko itp...
prosze napisac mi na mój e-mail [email] Z góry dziękuję i Pozdrawiam
Jestem 18letnią dziewczyną z Łodzi, poszukuję pracy na wakacje w Londynie. Poziom mojego angielskiego to według Organizacji IBO (Matura Międzynarodowa) to A2, near native . Posiadam prawo jazdy i doświadczenie w pracy w sklepie i pracy z dziecmi z fundacji Caritas.
LIVERPOOL mam do wynajęcie kilka pokoi 1 lub 2-osobowych. Pokoje w większości są świeżo po remoncie. Znajdują się w L14, L3 i L7. Cena wynajmu wynosi od 30 do 60 funtów tygodniowo + depozyt. Pokoje idealne dla studentów lub osób wyjeżdżających do pracy.
Wiecej informacji : [email]
Temat przeniesiony do archwium.