suuper rodzinka w holandii

Temat przeniesiony do archwium.
hej!!mam do odstapienia naprawde super rodzinke w holandii.jestem z nimi od listopada 2004 takze to o czyms swiadczy ;) Mieszkamy w Ede (miatso w kolo Arnhem). W sklad rodzinki wchodzi 2 dzieci -chlopiec ma 7 lat a dzieczynka 11.Mama ich jest rozwiedziona,naprawde sympatyczna kobieta. Dzieci sa swietne ,samodzielne,wiekszosc czasu spedzaja w szkole i na zajecicach dodatkowych.Mam duzo wolnego czasu,ozczywiscie kazdy weekend wolny i to bez gadania hehe.Babysitingi sa maksymalnie 2 razy w tygodniu a czasmai nawet w ogole,nigdy w weekendy.Rodzinka jest naprawde extra, szkoda mi ich opuszczac ale czas zajac sie soba;) a i najwazniejsze,nowa au pair moze zawitac w czerwcu lub po wakacjach we wrzesniu.takze sporo czasu jeszcze,mozna sie zastanawiac hehe. Jezeli ktos chcialby wiecej informacji,zostawiam moj email: [email] pozdrowionka ;)
czy oferta jest aktualna
ja jestem aktualnie w uk ale mysle nad przyjazdem do Nl.Czy oferta aktualna?jakim jezykiem trzeba sie porozumiewac i czy wymagany jest paszport niem?pozdrawiam
hej!! oferta jest nadal aktualna.prosze pisac na meila ;) [email] nie jest wymagany paszport niem. ;)
co do jezyka to mile widziany jest angielski i chec nauki holenderskiego,by moc porozumiewac sie z dziecmi ;) one mowia po angielsku ale slabiutko
ponawiam ;)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Szkoły językowe