Kilka pytan-prosze o odpowiedz:)

Temat przeniesiony do archwium.
hej dziewczyny, mam nadzieje, ze mi pomozecie. Czy jest mozliwosc zeby biuro postaralo sie znalezc dwie rodziny mieszkajace blisko siebie? Chcialysmy wyjechac jako au pair z kolezanka i nie wiemy czy w ogole buira godza sie na takie szukanie. I jeszcze czy mozna od czasu do czasu wyjsc gdzies wieczorem, choc raz na dwa tygodnie i wrocic troche pozniej, zeby zobaczyc miasto nie mowie tu jakiejs pijackiej imprezie? ostatnie pytanie-Myslicie, ze dobrze gdybym od razu ustalila z rodzina zakres moich obowiazkow, tzn. ze np. w srodu myje podlogi, w czw robie kolacje itd. i przypomniec im ze nie chcialabym aby naginali umowe, czy raczej nic nie mowic na poczatku?Prosze Was o odpowiedz:]
Tak możesz wyjechać z koleżanka niedaleko od siebie.Co do reszty pytan nie pomogę,ale mysle że aż takich utaleń lepirj nie robić.
Witam,
1. Myślę, że, co do wyjazdu z koleżanką wszystko jest do załatwienia tylko oczywiście musicie to zaznaczyć od razu podczas składania dokumentów.
2. Zależy, na jaka rodzinę trafisz - bo taka jest prawda - myślę że wszystko to tylko kwestia dogadania, jeśli będą z Ciebie zadowoleni i będą cię lubili to myślę ze wszystko będzie dobrze.
3. Kiedy ja byłam pierwszy raz na rozmowie kwalifikacyjnej to Pani z agencji mi powiedziała że to powinnam zrobić pierwszego wieczoru kiedy przyjadę. Ponadto moja host, kiedy dzwoniła 1 raz powiedziała mi mniej więcej, czym będę się zajmować, wymieniła ile wolnego i czego by ode mnie wymagała.
Mam nadzieje ze trochę pomogłam.