rodzina w Holandii poszukuje au-pair!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc, rodzina z trojka dzieci-5-letnim chloppcem, trzyletnia dziewczynka i 4-miesiecznym bobaskiem-mieszkajaca w Overveen (okolice Amsterdamu) poszukuje au-pair ze znajomoscia jezyka holenderskiego lub angielskiego. Gwarantuje kurs jezykowy dla osob poslugujacych sie jezykiem angielskim.

Kontakt z rodzina na email: [email] lub telefonicznie na 031 (kierunkowy na Holandie) 235513320.

Zainteresowanych prosze okontakt z rodzina!!!
moj angielski ..jest w stopniu podstawowym
hej Kama:-) czy wszystko z tą rodzinką w porządku skoro ty nie chcesz (albo nie możesz)być ich operką? Chciałabym conieco więcej informacji na ich temat,no i od kiedy potrzebują kogoś, zanim się z nimi skontaktuję,z góry dzięki
eej au doe
aha a ten kurs jezykowy dla osob poslugujacych sie jezykiem angielskim to kurs holenderskiego? Ja znam bardzo dobrze angielski i robie kurs holenders.nawet już mi idzie porozumiewanie:-)
Czesc dziewczyny,mam do odstapienie swietna rodzinke od kwietnia,mieszkaja w Voorburg,2 km od Hagi(dwoje dzieci).Jezeli jest ktos zainteresowany prosze o kontakt [gg] .Odpowiem na wszystkie wasze pytania dotyczace rodzinki.
sluchaj, z rodzina jest wszystko ok, ja nie moge byc ich au-pair, bo juz znalazlam rodzine dla siebie. Rodzina prosila mnie o znalezienie im kogos, kto zna holenderski chociaz w stopniu podstawowym, bo dzieci nie znaja angielskiego. I to jest wlasnie problem, bo malo kto zna holenderski, wiec nie moga znalezc au-pair. ten kurs to oczywiscie kurs holenderskiego ;)
jesli jestes zainteresowana, to prosze o emaila na moj adres: [email]
pozdrawiam!!!!!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Zagranica