Moze wy cos na to poradzicie?

Temat przeniesiony do archwium.
hej
do niedawna bylam au pair w uk ale niestety rodzinka mnie wyzucila z domciu, nie placa mi (na szczescie mialam bilet powrotny do domciu). wiec teraz siedze w polsce ale nie chce tutaj dluzej siedziec z paru powodow. chcialabym znow wyjechac jako au pair ale nie stac mnie nawet na bilet do najblizszego wiekszego miasta, nie mowiac juz o tym zeby gdziekolwiek do rodzinki dojechac:( a chcialabym sie stad wyrwac:(
jak do tej pory bylam au pair juz w 3 rodzinkach ale zawsze zle trafialam:( i jak nigdy to nie jest moja wina:(
i dlatego tutaj jestem:)
nie wiecie moze w jaki sposob moglabym wyjechac jako au pair? tzn chodzi mi o to abym nie musiala placic za bilet bo naprawde mnie na to nie stac a nie mam od kogo pozyczyc kasy:(
dzieki pozdrawiam
madzia
witaj,mam dla ciebie rozwiazanie,posrednicze z angielska agencja au pair,ktora szuka chetnych dziewczyn,uwazam ze masz duze szanse z tego wzgledu ze masz dosiwadczenie i zapewne dobry angielski,podaje swojego maila na ktorego mozesz do mnie napisac i podam ci dalsze wskazowki,a jesli chodzi o pieniadze na bilet,to jestem pewna ze ordzina pokryje koszta,pozdrawiam serdecznie i cezkam na maila,
[email]
GG-7366225

« 

Brak wkładu własnego

»

Studia językowe