Au pair in America

Temat przeniesiony do archwium.
HeY;)
Chciałabym sie czegoś dowiedzieć o firmie Au pair in America.
Szukałam takiego tematu w wyszukiwarce ale nic nie znalazłam...
Jechała już któraś za was z tego biura??
Ja byłam pewna ze wyjeżdżam z biura Anya, ale teraz jest fajna oferta z Au pair in America.
Będe wdzięczna o jakieś info lub linki na ten temat.
Pozdrawaiam:)
Ponawiam prośbe:)
ej nie jedź z tą firmą, za droga jest, decyduj się na Gawo.Prowork albo Guide, są o wiele lepsze ;]
pozdrawiam ;]
moim zdaniem nie wazne w jakim biurze w polsce sobie zalatwisz wyjazd, ale jaka to jest organizacja w usa, no moze roznia sie kosztami. tak na prawde wazne z kim bedziesz sie kontaktowac tam w razie jakichkolwiek problemow, bo na pewno z nikim w polsce. ja bylem z interechange i w razie potrzeby byli bardzo pomocni, natomiast kolezanka byla z jakas inna agencja i juz tak dobrze nie bylo... agencje w polsce to tylko posrednicy i nic poza samym wyjazdem ci nie zalatwia,

pozdrawiam
Skorzystaj z Cultural Care Au Pair. Teraz jest promocja. Wejdz na ich strone i poczytaj. Naprawde warto!
hey byłaś moze z ta firmą, bo ja zamierzam z nią wyjechać 4.06.07r ale na razie sie troche martwie bo nie mam żadnej rodzinki:/ mój meil [email] mogła sie ze mną skontaktować, dzieki:)
Z tego co czytałam, to Au pair i America ma jedno z największych biur w USA.
I teraz jest promocja- 0zł, płaci sie tylo za wize.
Jeśli jakaś dziewczyna jechała z tego biura to prosze o kontakt.
Albo na forum, albo na gg, moj nr 2727976
Hej ja tez zamierzam wyjechać z tego własnie biura, i ajk myśłicie di\obre ono jest>>> moja znajoma byłą w Stanach z ich pomoca i wogule nie narzeka!!!!pozdrawiam
KTO jechał juz z AU PAIR IN AMERICA ??? prosze piszcie dziewczyny! ja jestem dostepna teraz dla rodzin i wlasnie jedni napisali:) narazie na agencje nie narzekam ..nawet bezposredni kontakt z ludzmi w głownym biurze w anglii, odpowiedzi blyskawiczne.
Jak dlugo trzeba czekac od powiedzenia rodzinie ze sie do nich jedzie ?:P prosciej nie moglam tego pytania zadac hehe

pozdrowniea!
czesc,,,,prawda jest taka, ze polskie biura takie jak Guide przekazjuna nasze aplikacje do Au Pair in America.Au Pair in America to najwieksza organizacja tego typu w USA.Bylam au pair w USA, wyjezdzalam przez Guide ale oni tylko posredniczyli...Wszystko odbywalo sie z Au Pair in America.Jesli macie jakies pytania i watpliwosci na temat Au Pair in America czy bycia au pair w USA to sluze rada.Wrocilam calkiem niedawno wiec mysle ze moge pomoc:)moj mail to [email]
polecam AU PAIR IN AMERICA ...teraz np z Cultural Care maja tez za darmo ale pod warunkiem ze wyjedziesz do konca wrzesnia (o ile dobrze pamietam) a w APIA tego juz nie ma. Jeszcze nie zarzekałam na ta firme!! A co do rodzin to wydaje sie ze sa bardzo konkretne...!:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Praca za granicą

»

Brak wkładu własnego