odstapie swietna rodzinke z okolic Dublina

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc dziewczyny!
Mam do odstapienia cudowna rodzinke z okolic Dublina (Irlandia). Jestem au pair w Irlandii po raz drugi wiec mam rozeznanie w rodzinkach i oni sa definitywnie the best! Traktuja Cie jak przyjaciela i jestes prawdziwym czlonkiem rodziny. Maja 2 dziewczynki (2,5 i 4,5lat). Potrzebuja au pair od wrzesnia 2007 do min. czerwca 2008.
Wiecej informacji o rodzince znajdziecie na www.greataupair.com, nr ich profilu 601105. Jezeli jest ktos zainteresowany prosze o przeslanie listu do rodzinki z informacjami o sobie wraz z fotka na [email] Zalezy mi na tym zeby znalesc im dobra au pair na moje miejce bo jak juz wczesniej wspominalam uwielbiam ich!
hej, a mogłabyś podać twojego meila?( bo ten to chyba do rodzinki>) miałabym pare pytań:)
Tak tamten mail jest bezposrednio do rodzinki. Jezeli Wam sie spodobaly wysylajcie listy z fotkami. :) A ja udzielam wszelkich informacji na [email]
Odnawiam. Dziewczyny naprawde warto!!! Nie przegapcie okazji bo oni maja juz mase ofert z greataupair.com. Jezeli jest ktos zainteresowany piszcie! :)
Hej ja byłabym bardzo zainteresowana tą rodzinką i przejęciem posady za ciebie proszę odezwij się mam nadzieję że jeszcze nie jest za późno pisz proszę na mój adres e-mail [email] lub na gadu-gadu 2296751. pozdrawiam i mam nadzieję że do napisania w krótce.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia