SZUKAM PRACY AU-PAIR

Temat przeniesiony do archwium.
SZUKAM PRACY JAKO AU-PAIR PROSZE O WSZELKIE INFO CO DO REALIÓW TEJ PRACY JAK JEST Z (MJIESZKANIEM, CO NALEZY DO OBOWIAZKOW JAK WYGLADA DZIEN PRACY NO I ILE MOZNA ZAROBIC MIESIECZNIE)/ DZIEKI ZA ODZEW
Ja jestem au-pair 2 raz, tak wiec obowiazki moje to przede wszystkim zabaw z dziecmi,wspolne spacery,pomoc przy sprzataniu,ale nie za duzo odkurzanie,pakowanie i wypakowywanie zmywarki, pomoc w zakupach, to co ja przynajmniej na codzien normalnie robilam w domu, rzadko kiedy zdarzalo mi sie wieczorem opiekowac dziecmi, wtedy mialam czas dla siebie, rodzinka zapewniala mi jedzenie,pokoj i kieszonkowe w zaleznosci 55-70funtow na tydzien. w tym roku trafilam znacznie lepiej niz w ubieglym, czuje sie jak czlonek rodziny i poza pogoda nie mam na co narzekac:)jesli masz jeszcze jakies pytanka chetnie odpowiem
Hej, a ja chetnie pomoge w szukaniu pracy jako au pair. Wszystko za posrednictwem angielskiej agencji!!Nie pobieram zadnych oplat! Jesli jestes zainteresowana daj znac na maila [email] lub GG-7366225, Czekam, pozdrawiam serdecznie
Maja
hej ! Jak można sie z Tobą skontaktować? Jeżeli dalej szukasz pracy jako au pair mam dla Ciebie świetna rodzinę u której sama pracowałam:) Nie pożałujesz!!!
Hej! A gdzie pracowałaś tzn w jakim mieście byłaś i jaka była to rodzinka tzn ile dzieci, w jakim wieku i jakiego wyznania?