Więc,odkąd sięgnę pamięcią Stany Zjednoczone to moje największe marzenie. Zawsze chciałam tam mieszkać,uczyć się itp.Od jakiegoś czasu tak sobie myślę,czy nie starać się o wyjazd jako au - pair. Czytuję po interncie w poszukwaniu różnych informacji związanych z tym celem i co firma to bardziej ubarwione informacje(czuję się jak osa wabiona przez smakowity kwiatek). Ale do tematu mam jeszcze kupę czasu ( półtora roku) by się zgłosić,przygotować psychicznie i co najtrudniejsze wojować z rodziną jeśli jakaś firma powie,że się nadaję. Oj będzie to ciężka walka,z mnóstwem krzyku,płaczu i nie i wiadomo czego.(To tak na margonesie) A wracając do tematu czy znacie jakąś godną,wiarygodną i miłą firmę z której no. wy pojechaliście i możecie ją polecić i czy naprawdę warto Wyjechać,czy lepiej dostać się na jakieś studia i zapomnieć o całym tym przedsięwzięciu. I czy ktoś z was też miał ciężkie doświadczenia z przekonaniem swoich rodziców? Jaki jest najlepszy termin powiadomienia ich o tych planach? I jakich argumentów użyć by nie mogli cię zagiąć,ze to za daleko,za długo,,,TY I DZIECI!!!, itp.
Byłabym wdzięczna za te informacje,bo mogłyby mi otworzyć drogę do marzeń.:)