au pair 2008

Temat przeniesiony do archwium.
hej. szukam osoby która jest zdecydowana na wyjazd do usa jako au pair w okresie lipiec a nawet później 2008. razem razniej :-) planuje wyjazd z gawo. jak by co: [email]
ja planuje ale z proworku (scisle wspolpracuja z gawo) i tez na lipiec/sierpien 2008. ciekawe co z tego wyjdzie....
Cześć,jak Twoje plany? Mam nadzieję że wszystko poszło po Twojej myśli!
ja wyjeżdżam końcem sierpnia do USA (okolice New Yorku )Jeżeli chcesz to się odezwij w końcu razem raźniej :))) [email]
hej,
wyjeżdżam do USA prawdopodobnie w drugiej połowie lipca. Będę mieszkać w Venice, pod L.A.
Lecę z Au Pair in America. Piszcie dziewczyny, może akurat spotkamy się na szkoleniu (jeśli któraś jedzie z tej samej agencji) a nawet jeśli nie, to dobrze jest być w kontakcie. :)
mój mail: [email]
Pozdrawiam!
hej ja ciagle czekam na rodzinke, chce jechac do konca wrzesnia z Au pair in America. Fajnie byłoby kogos poznac:) Jedzie ktos tez w tym czasie? Spotkamy sie w Stamford?:)
Hej Magda. podaj mi jakiegos meila albo gg to sie odezwę. ja lece za 2 tyg :))
to znowu ja :)
lecę 11. sierpnia, a więc tego dnia będę w Stamford. (AuPair in America)
jakby co to mail podany powyżej.
pozdrawiam.
zapraszam na maila: [email] :) ja czekam i czekam mam nadzieje ze ktoras rodzinka mnie zechce :) a dlugo czekałyscie na zgłoszenie rodziny?
witam wszystkich:))))
planuje wyjazd do Stanów pod koniec sierpnia z CC.Dajcie znać kto wybywa, razem zawsze lepiej bo tak samemu to troszke smutnawo.
[email]
rodzinka sie zglosila:) wygladaja na fajnych ...jutro telefon:) Baltimore, MD
bardzo blisko do mnie :)))
nie wiem czemu ale wybrali kogos innego... chce mnie rodzina z manhatannu ale tam jest 3 chlopakow i do tego ojciec nie krył ze sie leją ile wlezie. Ja dziekuje. O co pytac rodziny ??? Co im poweidziec zeby mnie przygarneli... podobno mam bardzo fajny list do hostow itd, ale co im gadac przez telefon ??? kocham was, wezcie mnie ?:P
pytaj dużo o dzieci ... co lubią robić, czy lubią się bawić razem, czy sa "aktywni" (sportowo oczywiscie hehe), jeśli to małe dzieci czy rodzice mają z nimi jakiś problem (jedzenie, spanie itp), jak będzie wygladał twój dzień pracy, czy dzieci chodza na jakieś dodatkowe zajęcia, czy podróżują, ... nie martw się że ciebie nie wybrali ... znajdziesz rodzinkę która cię wezmie (oj, to brzmi troszkę nie ładnie)zapewne mało która przyszła au pair juz podczas pierwszej rozmowy nawija przez tel ... to z reguły hości mówią, mówią i mówią a my tylko się śmiejemy i yeeaa, yes, no :)) ICH STRATA !!! powodzenia życzę :))
PS. tez miałam ofertę rodzinki z NY z 3 chłopakami... makabra ;P
heheh dzieki :*:*:* w dodatku z 14 latkiem... ja bym sie bała tam jechac, i w nocy spac, jeszcze by mu sie chcialo poeksperymentowac na polce:P
Witam:)
kamila45 jak Twoje plany odnośnie wyjazdu?
Ja wylatuje 18.08. z Wawy. W Stanach będę w Newton Center niedaleko Bostonu. Jadę z CC. Jeśli ktoś leci w tym samym terminie lubi będzie w mojej okolicy to proszę o kontakt: [email] Pozdrawiam!
Hej! ja lece 6 października. Jeśli ktoś leci w tym samym czasie to piszcie: [email] lub [gg]
Czesc ja mam planowany wyjazd 8 września z Warszawy. Jeżeli jest ktoś kto leci w tym samym czasie niech się ze mna skontaktuje przez [gg] :)
Temat przeniesiony do archwium.