Rodzina z UK szuka au pair od zaraz!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Hej. Nazywam sie Waldek i jestem au pair w Angli - Incklesham kolo Hastings. To jest samo pd UK - proponuje wpisac w google map jesli ktos chce popatrzec jak blisko jest morze.

Przyjaciel moich hostow szuka au pair od zaraz, bo za tydzien koncza szkole i wyjezdzaja gdzies na wakacje i nie maja au pair, bo ktos im tam odmowil.

Czworka dzieciakow: o ile dobrze pamietam, to: blizniaki w wieku 7 lat chlopak i dziewczyna, 11 i chyba 9(o ile pamiec nie myli) chlopcy. Placa tylko £55 jedzenie i takie tam bzdety jak wszedzie friko. Ten dom jest ode mnie jakies 300 metrow. Osobiscie z kolesiem gadalem i jak jest ktos zainteresowany, to smialo piszcie na mojego maila [email]

co do obowiazkow, to od czasu do czsu prasowanie, sprzatanie... wiecej szczegulow powiem, jesli ktos jest zainteresowany.

ps. podawajcie w mailu numer telefonu stacjonarnego, bo moge z UK zadzwonic za darmo do jednej z Was jesli ktoras bedzie zainteresowana i powiedziec wiecej. aha i potrzebuja minimum do pazdziernika, bo mowilem mu, ze czesc osob zaczyna szkole 1 pazdziernika, chyba, ze ktos chce dluzej, to bez problemu...

pozdrawiam i czekam na jakies maile
Propozycja nadal aktualna. jezeli ktos jest chetny to prosze o kontakt....
Witam,czy oferta jest aktualna.Bo jezli moge zapytac to tez bym mogl.Odezwij sie moj emial [email]