Przesympatyczna rodzina w Cork, IRLANDIA od zaraz!

Temat przeniesiony do archwium.
hej!!!!!

MAm do oddanie najcudowniejsza rodzinke na swiecie!!!!!!!!

2 letni chlopczyk, 15 min od centrum Cork.

Odpowiem na wszytkie pytania!!!!

Aga :)
Witam cie,a czy potrzebuja chlopaka jako aupair moze byc,mozesz cos wiecej powiedziec itd,bardzo prosze cie o kontakt na email [email]
Cześć!
Nie znam angielskiego tylko włoski bo pracowałam we Włoszech jako au pair. Chcę wyjechać aby uczyć się angielskiego bo na tym najbardziej mi zależy.Podam ci mojego maila to poklikamy sobie jeśli uznasz że miałabym szansę u twojej rodzinki.
pozdrawiam [email]
Hej :)

Niestety rodzina by wolala kogos kto zna angielski...

no i niestety ososbe plci zenskiej.

To sa chyba jedyne wymagania :)

Tak jak mwilam rodzina jest CUDNA,
bardzo zyczliwa i pomocna, dziecko bezkonflikotwe,
sa w Cork gdize jest blisko do najwazniejszych atrakcji turystycznych !!!

Piszcie, a ja odpowiem na wszytkie pytania !!!

Aga
w jakim terminie potrzebna jest au-pair?
il ta rodzinka daje kieszonkowego??
fajnie by było pozwiedzać sobie ale jeszcze fajniej jakby było za co..:)

od kiedy konkretnie potrzebują opiekunki??
Hej. Ja bym byla zainteresowana wyjazdem jako au pair do Irlandii od zaraz. Moj angieslki jest komunikatywny. Tydzien temu wrocilam z USA gdzie tez bylam au pair przez dwa miesiace i opiekowlam sie dziewczynka 2 latka wiec mam doswiadczenie. Moj e-mail: [email]
czesc szukam pracy o bardzo wazne dla mnie moze cos mi pomozecie moj mail [email]
Jeżeli to jest jeszcze aktualne i może być od czerwca do końca sierpnia, to byłabym zainteresowana. Znam oczywiście język angielski, choć nie perfekcyjnie.
No tak, dopiero teraz spojrzałam uważniej na datę i zauważyłam, że trudno, żeby było:D
Czy ta oferta jest jesze aktualna.Mam doświadczenie z dziećmi - Swietlica,szpital,zaświdczenie o niekaralności.chciałabym się dowiedzieć coś otej rodzinie,jakie mają wymagania,oczekiwania, warunki ważne dla au pair
Rzeczywiście,data
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa