Czy ktos jest w Farnham, Guildford, Aldershot?

Temat przeniesiony do archwium.
Hej,
jestem w Farnham i chetnie poznalabym kogos z okolicy, moze byc rowniez z Guildford, Aldershot, Woking itd...

Jesli mieszkacie w poblizu i macie ochote spotkac sie w weekend na kawe, albo po prostu pozwiedzac okolice, to piszcie na formum albo na maila

[email]

Pozdrawiam
Kasia
Farnham, dokladnie Upper Hale, ale jesli chodzi o spotkanie to tylko w obecnosci zony, choroba zazdrosna jest.... ;-)
moze byc i w obecnosci zony :-) ja jestem tutaj dopiero od czterech dni... i milo by bylo kogos poznac :-)
tez jestem w Farnham. pisz jak cos na facebooku jak masz konto, jak nie to na maila, sprawdzam codziennie.. [email]
hej co prawda napisalas juz dosyc dawno ze szukasz znajomych i moze nawet juz cie tutaj nie ma ale jakby co to nazywam sie Justyna mieszkam w Farnham i tez szukam znajomych jesli bedziesz miala ochote to napisz
pozdrawiam:)
Czesc Justyna, jestes au apair w Farnham? Chodzisz do Farnham College?
hej:) jestem aupair w Farnham od jakiegoś miesiąca, jeżeli miałabyś ochotę sie spotkać pisz na [email]
Hej!
Ja rowniez jestem AuPair w Farnham, wiec jesli ktos ma ochote to pisac ;]. sylvusiapl[at]wp.pl
Pozdrawiam
Czesc. Ja mieszkam juz dosc dlugo w Aldershot i tez bardzo bym chciala poznac ludzi z okolic, najlepiej polskich rodzicow z dzieciaczkami, poniewaz sama mam synka :) Nie wie ktos przypadkiem czy nie istnieje jakies miejsce w Aldershot gdzie spotykaja sie polscy rodzice z dziecmi? Moj kontakt gg : 2373979, email : [email]

Iwona
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia