szukanie rodziny przez internet

Temat przeniesiony do archwium.
Jak wygląda szukanie rodziny przez internet, na co zwracać uwagę. Czy takie pośrednictwo jest płatne?
A może ktoś wyjeżdżał w ten sposób i może się podzielić doświadczeniami.
Z góry dzięki za info :))
Wyjeżdżałam do Szwajcarii i Niemiec. Adresy mogę podać w mailu, skontaktuj się ze mną.
Rejestracja na stronkach jest bezpłatna, chyba że chcesz sobie opłacić "member", to kosztuje (wtedy masz wszystkie dane adresowe rodzinki).
Ja też chętnie poznam adres. [email]
hey siss, dzięki za odzew :))))
[email]
Myślę, że mogę podać adresy na forum; co poniektóre były wspominane we wcześniejszych postach.
Ja się rejestrowałam na trzech stronkach na raz: www.eaupair.com
www.greataupair.com i www.aupair-world.net. Rejestracja jest darmowa, rodzinki możesz dodać do hot listy i czekać na odzew, albo rodziny które są płatnymi członkami podają adresy. Wyjeżdżałam już załatwiwszy rodzinę w ten sposób i mogę powiedzieć, że to dość bezpieczne. Wszystko w każdym razie można sprawdzić co do prawdziwości danych. W każdym razie szukam następnej rodziny, też na tych stronach i mam w czym wybierać. Radzę tylko szczerze zadawać pytania i tak samo odpowiadać. Najważniejsze to dopasować się do rodziny, bo nie ma sensu na przymus jechać i męczyć się z ludźmi, którzy całkiem inaczej myślą.
Życzę powodzenia.
czesc.czy moge Cie prosic o namiary na te strony? a moze znasz rodziny, ktore potrzebuja au pair na wakacje.z gory dzieki, [email]
zaleezy jakiej rodziny?
Jestem ze Szwajcarii , moglabys mi powiedziec jak moge zalatwic wize für Aupair? Za odpowiedz dziekuje Ci bardzo
Zalogowałam sie na stronie www.eaupair.com i teraz codziennie dostaje maila z linkami rodzin. Tyle że na tych likach nie ma informacji , jak mogę się skontaktować z daną rodziną. Jeżeli ktoś wie więcej to proszę o odp.
trzeba zaplacic, aby udostepniono dane rodzin.
A ile trzeba zapłacić?
Hey siss!

Ja tez mam zamiar znalezc rodzinke przez neta. Bylabym ci bardzo wdzieczna jakbys napisala mi na mojego [email] sprawdzic dane rodzinki.
Pozdrawiam
czesc,

ja tez wyjechalam z internetu
mialam pare stronek
adresy podalam wczesniej
ale mysle ze sa to prawie wszystkie te same stronki
hm, jestem w Londynie okolo 1,5 miesiaca
i musze powiedziec ze raczej mialam szczescie
oczywiscie sa tez minusy,
ale jak slysze inne auparki jakie maja rodziny
to szczerze im wspolczuje,

poza tym musze ci powiedziec ze
jesli chcesz zeby rodzinka sie z toba skontaktowala
to musisz ich dane dodac do swojej hot listy
wtedy oni sobie sprawdza swoja hot liste
jak zobacza twoje dane
jesli beda zaintersowani
to ci daja znac,
w kazdym badz razie jest to wieksza szansa
na znalezienie rodziny
bo jak oni na przyklad zostana dodani do ok. 50 czy 100 hot list
to wtedy jest szansa ze wybiora ciebie
nizeli by na twoje dane wpadli przypadkowo
i wsrod wielu tysiecy osob wybrali wlasnie ciebie,
tym bardziej ze nie maja pewnosci czy ty jestes nimi zainteresowana
a jak dasz ich do hot listy to znaczy ze ich rodzina i oferta cie interesuje!!!
pa pa ewelina
Czesc Ewelina
widze ze starasz sie pomoc kazdemu
fajnie ze takie osoby jeszcze mozna "spotkac"
pozdrawiam Cie goraco z Belgii i zycze bys za kilka miesiecy byla nadal zadowolona z rodziny goszczacej, ( bo to czesto sie zmienia )
:O)
chciałabym bardzo jakies adresy stronek do szukania rodzinki na wlasna rękę! mój adres [email]
bardzo proszę o odpowiedź
Ja osobiscie polecam Ci eaupair.com. Znalazlam tam rodzinke. Dla mnie ta stronka jest czytelna i bardzo fajna. Zreszta tu na ang.pl sa adresy do takich stronek, w reklamach. Pozdrawiam.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Szkoły językowe

»

CPE