Types of punishment

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Prośba o sprawdzenie speechu nt. kar.

What is the reasoning behind:

community service
Judges use community service to give a lesson to an offender. They give a chance to such a person to repay for what she or he has done and repair the harm. It is usually used for writing graffiti on walls. A perpetrator is ordered to wipe the walls and remove the graffiti. Not only the graffiti which he has caused, but also other people’s, just to give such a person a lesson in the hope that he will understand the harm.

Tagging
This is used for people who committed a serious crime, but not serious enough to go to prison. The idea is to confine such a person to one place, so that he can’t be at large; he has to stay in one place to repay for what he did. It is used for poeple who don't pose a threat to others.

Death penalty
Death penalty is the most serious punishment, it is used for the most serious crimes and felonies. A criminal is killed in some way, for example by hanging (by being hanged ??). It is still used in some countries, but abolished in civilized countries and replaced with life imprisonment

Corporal punishment
It is not used in European countries. It was used in the past, usually in public to discourage potential criminals and dissuade them from committing a similar crime.

edytowany przez calf: 10 lip 2014
she or he they
he they etc.
who have committed
being hung

czemu dodałeś do do braku wkladu wlasnego?
Death penalty
....abolished in civilized countries

Hmmm?
Cytat: fui_eu
Death penalty
....abolished in civilized countries

Hmmm?

no właśnie, fui, gdzie Ty żyjesz xD
What's wrong with by hanging?
nothing, he wrote being hanged
Jak może community service być używany for writing graffiti?;)
by hunging jest OK zielonosiwy.

@fui_eu
Dlaczego zacytowałeś ten fragment, nie zgadzasz się co do treści, czy chciałeś wytknąć jakiś błąd? :)

Dlaczego ma nie być używany community service dla writing graffiti?##$(??&*%$^???
W Stanach jest kara śmierci.
To zdanie mi mowi ze ci ktorzy sa skazani na community service bazgrają po ścianach. Możliwe że się mylę;)
nie powiedziałem, że by hunging nie jest OK
po prostu poprawiłem being hanged :)
Nie we wszystkich stanach :) (zatem muszę dopisać: In some states in the USA the death penalty still applies.)
Nie nie myslisz się fui_eu. Ale dalej nie wiem o co Ci chodzi...
Co jest nie tak z garaficiarzmi i skazywaniem ich na prace społeczne?
Może i jest dobrze;)
It is usually used for writing graffiti on walls. co masz na myśli przez IT?
edytowany przez fui_eu: 10 lip 2014
it = community service
Czyli,
community service s usually used for writing graffiti on walls.
Jezeli nikt inny się nie sprzeciwia to tak zostaw;)
Ja bym np ujął
It is used as a form of punishment for graffiti offences.
edytowany przez fui_eu: 10 lip 2014
Temat przeniesiony do archwium.