list prosty POMOCY!!!!!!!!!!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

WITAM mam pewne zadanko którego nie umiem zrobić Sad i potrzebuje pomocy oto jego tresć:
Zakupiłeś ostatnio produkt of firmy zagranicznej zajmującej sie sprzedażą wysyłkową .Niestety produkt ten nie spełniłtwoich oczekiwań.Napisz reklamację w której:
-opiszesz okolicznosci zakupu
-podasz 2 powody swojej reklamacji
-wyjasnisz co uczyniłeś już w tej sprawie
-podasz 2 opcje rozwiązania jakiego oczekujesz

Pamietaj o zachowaniu odpowiedniej formy listu i stylu listu.Nie umieszczaj zadnych adresów.podpisz sie jako xyz.Długosc listu powinna wynosić 120-150 słów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROSZE MI TO NAPISAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Smile
PROSZE MI TO NAPISAĆ!!!

Nikt za ciebie nie bedzie odrabial zadania domowego. Jak sama nie sprobujesz, to sie nigdy nie nauczysz.
Nobody will do the homework for you! If you don't try to do it by yourself, you'll never get learnt!;D

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie