Pomocy!!! Mam wielką prośbę, pomóżcie mi plz

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Mam wielki problem, musze napisać referat dotyczący relacji w rodzinie, wszystko ma być po angielsku oczywiście ;P Wiem, że prawdopodobieństwo, że ktoś odpowie jest zerowe, ale bardzooo prosze bo nie zdąże nawet sam tego na jutro napisać. Praca ma być mniej wiecej na pół strony A4, a treśc głownie ma dotyczyć relacji w rodzinie, czyli np: jakie są wady i zalety posiadania rodzeństwa, ze hmmmm jestem zżyty z moim bratem albo odwrotnie że ciągle się z nim kłoce, że lubie przebywać ze starszymi itp (nie musi być prawda).
Dodam ,że jeszcze jutro mam test z chemii a z angielskiego musze to znać na pamieć :(((((( za wszelką pomoc dziekuje.

P.S. Jeśli już nie chcecie mi pomóc to chociaż przetłumaczcie mi pare zdań:
Ja jestem zżyty z moim bratem, mam z nim dużo wspólnego, lubimy razem jeździć na roweże.
Lubię spędzać czas z dorosłymi, ponieważ mogę się dowiedzieć od nich wiele ciekawych rzeczy.
Sądze że bycie jedynakiem jesr nudne, ponieważ nie ma się z kim bawić.

Prosze tylko zebyscie mi tylko przetlumaczyli te zdnaia, juz nie musicie pisac calego wypracowania, PROSZE!!!!
Widze ze nawet nie uzyskam odpowiedzici a co tu mowic o pomocy.....
do kitu z tym forum nara