prosze pomóżcie mi....!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam wszystkich. Nie potrafię przetłumaczyc moich świąt wielkanocnych więc proszę o pomoc was bo wiem że potraficie.
moje świeta wielkanocne
moja wielkanoc jest bardzo tradycyjna. w przeddzień idziemy wszyscy na zakupy. rano kobiety w rodzinie maluja jajka a męska część idzie wszystko poświęcic. potem jest uroczysty obiad. i tak jest zawsze. naprawdę bardzo przyjemne święta wielkanocne.

Naprawdę proszę o pomoc bo jest mi to pilnie potrzebne. kiedyś się spróbuje odwdzięczyć.
My Easter
I celebrate Easter very traditionally. The day before we all do the shopping. In the morning women paint eggs and the male part of the family goes to church to consecrate the food. Then there is a ceremonial dinner. That's the way it is - really pleasant Easter indeed.

« 

Studia językowe

»

Pomoc językowa - tłumaczenia