błagam o przetłumaczenie listu !!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

bardzo proszę o przetłumaczenie listu na angielski.Dostałam list od angielskiej rodziny u której jest moja córka i ... muszę im odpisać a angielskiego uczyłam się ładnych parę lat temu (i teraz widzę jak to wszystko szybko ucieka)także proszę pomóżcie!!!
Z góry dziękuję :)

Drodzy XY,
Dziękuję za list.Była to dla mnie bardzo miła niespodzianka ponieważ nie spodziałam się listu od was.
Po pierwsze chcialabym wam podziękować za opiekę nad moją córką. Wiem od niej, że czuje się u was jak u siebie w domu dlatego jeszcze raz dziękuję za wszystko. Bałam się trochę jak wyjeżdżała ponieważ nie wiedziałam jak zostanie przyjęta i czy poradzi sobie w pracy,ale teraz jestem już spokojna, szczególnie,że tak ciepło o niej piszecie.
jeżeli chodzi o moje zdrowie to czuję się już lepiej.Muszę zrobic jeszcze kilka dodatkowych badań i mam nadzieje że wszystko będzie w porządku.
Córka powiedziała mi, że w najbliższych dniach obchodzi Pan swoje urodziny, a więc życzę wszystkiego dobrego z okazji urodzin. Niech spełnią się Pana wszystkie marzenia. Panu i całej Pana rodzinie życzę zdrowia i samych radosnych dni.
Przesyłam Państwu kartkę z miejscami gdzie córka urodziła się i dorastała.
Pozdrawiam,

»

Pomoc językowa - tłumaczenia