Let it go

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Bardzo prosze o przetłumaczenie tego tekstu... lub napisanie jaki jest ogolny sens (czyli o co w nim chodzi)
I’m falling apart...
Falling in time...

I can't get it out of me
It’s breathing in side of me
It’s reaching in side of you
You feeling infected
You been infected
It’s just like a cold
A kiss on your lips
Now you taking control
I feel like a criminal
I’m falling apart
I’m leaving for Venice
In a getaway car
No one can save us
It’s no need to try
I’m looking for savers
Holding us back

If you wanna try and save me
And take my heart and take me
If you feel you can let go let it go…

I feel like a criminal
I’m falling apart
I’m leaving for Venice
In a getaway car
You say that you hold me
But you don’t really no
Rozpadam sie,upadam w czasie
Nie moge wydostac tego ze mnie,to oddycha wewnatrz mnie,to dosiega wewnatrz mnie,ty czujesz sie zarazony,byles zarazony,to jest wlasnie jak przeziembienie,pocalunek na twoich wargach,teraz ty przejmujesz kontrole,czuje sie jak kryminalista,rozpadam sie(rozdzieram sie)zostawiam dla Venice w odjezdzajacym samochodzie,nikt nie moze uratowac nas,brak potrzeby sprobowania,szukam ludzi ktorzy moga uratowac nas powodujac ze cofniemy sie.
Jesli chcesz sprobowac i uratowac mnie i wziasc moje serce i wziasc mnie,jesli czujesz ze potrafisz pozwolic aby to minelo(poszlo).Czuje sie jak kryminalista,rozpadam sie(rozdzieram sie)zostawiam(opuszczam) dla Venice w odjezdzajacym samochodzie,mowisz ze utrzymasz mnie ale ty naprawde nie.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Praca za granicą