Mój sen - proszę o przetłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

mam przetłumaczyć opis snu uzywając czasu Past Simple i Past Continuouns

Mój sen.
Ostatnio śniło mi sie że spotkałam się z moja przyjaciółką Karoliną. Był ciepły, słoneczny dzień więc poszłyśmy na basen a potem na zakupy do centrum handlowego. W jednym ze sklepów spotkałyśmy Mateusza naszego kolegę z wakacji. Krótko rozmawialiśmy, Mateusz musiał iść do domu przy wejściu zatrzymali go ochroniarze. Mat chciał ukraść bluzę, to było straszne, przestraszyłyśmy się. Chciałyśmy wyjść ale nas też zatrzymali, ponieważ z nim rozmawiałyśmy. Przyjechała policja, zadzwonili po rodziców. W domu moja mama strasznie na mnie krzyczała, tata śmiał się, nie rozumiałam mojej mamy, płakałam. To było okropne. Obudziłam się to tylko telewizor.

Bardzo proszę o pomoc...
NIKT Ci tego nie zrobi, zanim sama pokazesz, ze chociaz sie postaralas na tym. Czy naprawde oczekujesz, ze forumowicze (wiekszosc z ktorych sa nauczycielami i wykladowcami) maja odrabiac zadania domowe za osoby, ktorym sie NIC nie chce w zyciu zrobic.
Wstyd.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia