Czy ktos mi pomoze? Nie umiem ang...:(

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Dzien dobry, jestem tu po raz 1. Otoz nie ucze sie ang tylko niemieckiego jest to moj pierwszy rok i umiem kolory - wstyd... a zadanie mam does changing our appearance change our personality as well? pomogla mi kolezanka i przetlumaczyla ze jest to: czy zmiana wygladu zmienia osobowisc? Jesli dobrze przetlumaczyla to chcialbym napisac.

Mysle ze zmiana wygladu zmienia osobowosc, uwazam tak poniewaz pare osob z mojego otoczenia zmienilo wyglad (styl ubierania) i zmienila osobowosc. Przykladem jest grzesiek! Grzesiek byl skate, byl chamski, ubieral szerokie ciuchy, przeklinal. Mysle ze to dzieki mnie zmienil sytl i zmienil sie caly na lepsze. Teraz nosi sweteki, koszulki polo, dba o wyglad i ma swoje zasady! Jest z niego porzadny gosc. Podsumowujac pytanie, uwazam ze zmiana wygladu zmienia osobowosc.
To po co ci to skoro się nie uczysz angielskiego? Odpuść sobie. Jak ci nie zależy, to po co odrabiać zadania domowego? Naprawdę, daj sobie spokój.
Sa 3 osoby co nie uczyly sie ang... powiedziala zeby dala nam spokoj do konca roku i zebysmy nie mieli 1 na koniec musimy opracowac wlasnie to. Mozemy korzystac z pomocy dydaktycznych i jakis korepetycji tak powiedziala wiecnapisalem tu. JEsli nikt nie pomoze przeprasam za zamieszanie i za ten watek.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Nauka języka