List do przyjaciela

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Hej.Mam do Was prośbe czy moglby ktos napisac mi list po angielsku do przyjaciela.Ja podam Wam plan tego listu co ma w nim zawierać.

1.Opening remarks-what the place/weather is like.
2.What you do every day
3.what you are doing this weekend
4.closing remarks.

Z góry dzieki za pomoc :) pozdrawiam :)
klaudia-
Moze mi tak wytlumaczysz dlaczego MY mamy za Ciebie odrabiac zadania domowe. Polowa z nas to nauczyciele i wykladowcy na wyzszych uczelniach - czy naprawde myslisz, ze po to tylko tuytaj siedzimy, - zeby Tobie odrabiac zadania???
Prosiłam tylko o pomoc.Jeśli nie chcecie pomoc to nie,trudno.
Dlaczego nie odpowiedzialas na moje pytania?
Ty nie chcialas pomocy - ty chcesz azeby ktos to wszystko za Ciebie zrobil - bo oczywiscie nie masz czasu - masz pilniejsze rzeczy do zrobienie nic uczys sie jakiegos tam gooo.....angielskiego.
Nie mam zamiaru Ci sie tlumaczyc.owszem nie mam czasu na pisanie tego listu,ale nie musisz sie mnie od razu czepiac.Nie rozumiem angielskiego i nie jestem w stanie napisac tego listu wiec poprosilma was o pomoc.a teraz zegnam

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie