angielski przetłumaczy ktoś? pliss!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

hej;) przetłumaczy ktoś mi na angielski. pliss bardzooo wazne

-Polacy uwielbiają jeść domowe obiady jak rosół czy kurczak. Ale jeśli jadają poza domem wybierają pizzerię lub bary fast food.

- 54% polaków spędza wolny czas przed telewizorem lub 2 godziny przed komputerem. Chętnie wychodzą z domu, aby odwiedzić znajomych lub iść na imprezę. jedna trzecie ludzi w wolnym czasie czyta książkę lub gazetę. jedna czwarta osób spaceruje. 23% ludzi zajmuję się sprzątaniem, gotowaniem i robieniem zakupów.

- 32% uwielbia piłkę nożną, 18% koszykówkę, jedna piąta siatkówkę, i 11% pływanie.

- dwie trzecie nastolatków słucha muzyki zagranicznej, rap i hip-hop 13% muzyka filmowa jedna piąta.

z góry dziękuję:*
bardzo bardzo ważne!

Pozdrawiam:*
daj swój własny wkład, my CI sprawdzimy , ok?
ja juz probowalam :( i nie dam raady.
to napisz cos prostszego, co bedziesz w stanie przetlumaczyc.
najlepiej od razu pisz po angielsku.
no, ok, ale ja musze miec ten tekst przetlumaczony. jest ktos w stanie go przetlumaczyc. to nie o to chodzi ze nie mam checi, ale ja naprawde musze go miec!
Polish people are enjoyed to have homemade meals for example chicken soup or chicken. But if there eats away they preffer pizza or fast food bars.
54%of polish people spend his leisure time watching tv or spending 2 hours with the computer. They like to meet his friends or go to the party. 1/3 of poeople when they have free time like reading a book. 1/4 preffer walk. 23% doing cleaning house, cooking or shopping.
32% love watch football, 18% basketball, 1/5 walleyball and 11% swimming.
2/3 young people listen foreign music, rap, hip-hop 13% soundtracks.

wiem ze nie jst to mistrzostwo swiata ale staralam sie pomoc.
Tak, pomoc jest, ale ktos moze nie wiedziec gdzie sa bledy i nauczy sie tak jak napisalas.

Polish people 'are enjoyed' (tutaj czas teraz) to have homemade meals for example chicken soup or chicken. But if 'there' (tutaj mowa o innym slowie - oni-) 'eats' (eats to jest czas 3os.l.poj a people to l. mnoga potrzeba czas w l. mn) 'away' OUT they 'preffer' (ortog) pizza or fast food bars.
54%of Polish people spend 'his' (his -to znaczy 'jego', a tutaj mowa o people-l. mn) leisure time watching tv or spending 2 hours with the computer. They like to meet 'his' THEIR friends or go to 'the' A party. 1/3 of 'poeople' (ortog) when they have free time like reading a book.
1/4 'preffer' (ortog) 'walk' WALKING. 23% 'doing' (po co to slowo tutaj?) cleaning house, cooking or shopping.
32% love watchING football, 18% basketball, 1/5 walleyball and 11%
swimming.
2/3 young people listen TO foreign music, rap, hip-hop 13% soundtracks.
Terri, to nie autorka pisała, tylko ktos inny. Nie poprawiaj.
sorry, nie zauwazylam - nie zawsze czytam 'nicki' tylko tresc.
Ale to juz ostatni raz. Od dzisiaj juz nie bede taka mila - jak ktos jest 'leniem' to tak jego nazwe. (jak do tgo czasu nie wymysle innych wiecej odpowiednich slow).
pzdr-
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - tłumaczenia