Pilne

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Bardzo prosze o przeltumaczenie z góry dziekuje za pomoc

Dla mojego najlepszego przyjaciela ze wszystkich moich przyjaciol, zycze Ci i Twojej rodzinie wszystkiego najlpeszego zeby te Swieta Bozego Narodzenia były pełne szczesciem i pokojem. Niech odrodzi sie milosc, a swiatlo nadziei niech sie przeistoczy (przekształci się) w piekna rzeczywistosc. Niech te swieta beda przyczyna (motywem) wielu sukcesow.Z najlepszymi moimi zamiarami (intencjami) przesylam moje szczere zyczenia owocnego i szczesliwego, pomyslnego Nowego Roku dla Ciebie i Twojej rodziny. Niech przyjdzie nadzieja sukcesu, z calym uczuciem (czułością), (sercem) dla wszystkich,bo zaslugujecie na wszystko co nalepsze na dzis i na zawsze.
Dobrze by było napisać, dlaczego potrzebujesz tego tłumaczenia.
Pozdrawiam
J.
For my very best friend! I wish you and your family all the best. Let this Christmas be a time of peace and happiness. Let love regnerate and the light of hope transform intoa beuatifull reality. Let this Christams be a motive for a lot of success. With my best intentions i send my sincere wishes to you and your family happy, fruitfull and successfull New Year . With all my affection (heart) for everybody (all, everyone) because you deserve all the best today and forever

For my friend, the best of all my friends, I wish You and Your family the best, I wish these Christmas were full of happiness and peace. Let the love reborn and the light of hope change into the beautiful reality. I hope these Christmas will be the cause of many successes. With all my best intensions I send You mi sincere wishes of happy and successful New Year for You and Your family. Let come the hope of success, with all my heart for everyone, because You deserve everything the best for today and for always

czy moglbys ktos to sprawdzic czxy dobrze jest przetlumaczone
Let love 'regnerate' (ortog)>and the light of hope transform into a 'beuatifull' (ortog)reality.
With my best intentions 'i' (I zawsze duza litera)send my

>For my friend, the best of all my friends, I wish 'You' (you zawsze mala litera w srodku zdania) and Your family the best, I wish 'these' THIS Christmas 'were' TO BE full of happiness and peace.
I hope 'these' THIS Christmas will be the cause of many successes.
With all my best 'intensions' (ortog) I send you 'mi' MY sincere wishes of happy and successful New Year for you and your family.
Let 'come the hope of success' (the hope of success come),